Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

вторник, 30 ноември 2010 г.

картички за Коледа и Нова Година II

Как ме притисна времето,днес маминката ми златна се прибра от работа и веднага взе Ивка,че магазинчетата чакат.Утре всички картички ще им ги занеса ,а те са в Универсалния ни магазин на 1вия етаж до стълбите,кедето опаковат подаръци,второто магазинче е срещу Булбанк,бившата Златна Тракия до магазин Metal Shop и магазин Nike и третото е на Руския ни пазар,магазинче за сувенири.От 1ви декември ще има мои картички и на Коледния базар пред Универсалния магазин.Ако сте от Стара Загора ще можете да посетите магазинчетата,а ако не сте а искате картичка ми пишете на siskus@data.bg и ще направя специална картичка за вас!
















неделя, 28 ноември 2010 г.

картички за Коледа и Нова Година

Вчера сутринта ме очакваше голама изненада,страхотни Коледни пънчове,които Радо тайно ми е купил за годишнината от сватбата ни,а моята изненада ще изчака малко,защото събирам още парички за да му купя екипировка за летене-гащеризон и обувки.Цял ден с картички,цял ден за мен,Ивка беше при баба и дядо на гости,а татито на работа,а картичките ставаха така с лекота и така различни.
















четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Обичам те!!!

На 22 ноември беше втора ни годишнина от сватбата,колко бързо минава времето.Като вълшебна приказка,любов,топлина....мммм.Сватбата ни беше в стил "традициите не са това което бяха",без DJ,без чупене на чаши,без пилета и торти,без кръшни хора,всичко беше както двамата искахме,дори халките ни са .Подписахме в ресторанта,ресторант "Августа Траяна",където организирах и Картичкосладурската среща.Гостите ни се наспинкаха,закусиха и всеки беше с усмивка на лицето.
Нашата маса,масата на младоженците,ние с всичките ни приятели.В другата зала бяха възрастните.







Направихме си снимка и с Ивка,бременна бях в 5тия месец.

Кошничките с орхидеи аз си ги направих и букета също,поискаха ми прекалено много парички за тях и то в деня преди сватбата.

Към края на вечерта се поуморих,е няма начин като продължихме да сутринта.

Дори и халките ни са различни,бях си наумила,че някой ден ако се омъжа ще нося халката и на любимия си и ето,така е,моята халка влиза в неговата и двете правят едно цяло.



А сега и как отпразнувахме замесих хлебчета от ленено брашно,цариградски кюфтенца,салатки и десерта шоколадово сърце със малиново сладко и орехи.Специално за повода си купих тавичката във форма на сърчице,тортата беше...мм.ммсладка като любовта ни...мммм,.......


Малко дълго стана,но няма как и за това да не ви кажа!!!!На 20 ноември спахме на палатка на Бузлуджа,поляната над хижа Тонзос в Стара планина,бяхме на рожден ден на Ники,приятел на Радо,само парапланеристи,направих голяма торта и му заших голям пуф за сядане пред компютъра.






Ивка и рожденника се радват на тортата,на тортата пише Yahoo,прякора на рожденника.

Беше пълнолуние,перфектната лампа за такава голяма поляна.

Налетяха се,цял де,слънчев и топъл.

На края останахме само ние тримката и рожденника,Ники ни направи невероятната снимка!!!

Дано ви беше интересно!

Любимите ми блогове са...

candy blog