Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

понеделник, 31 януари 2011 г.

бебенце

Искам да ви запозная с нашето бебче,което ни изненада за Коледа,нашето чудно подаръче!!!Ще ставам маминка за втори път,а буболечето ще е кака,още от сега не спира да ми гали коремчето и да вика "беби,мама,беби нани"!От август ще сме четирима!!!

Снощи бяхме на рожденния ден на една Малинка,украсих и рамка за снимка и картичка с мишле,беше много хубаво,Ивка много си игра!


Весели и усмихнати!

Рожденничката с любимия си на люлеещият стол,който също й е подарък,трябваше да измисля нещо по голямо защото бяхме доста хора и хоп,идеалния подарък за новият им дом!!!

събота, 29 януари 2011 г.

St Valentine's Day II

Ето с какво се занимавахме с буболечето тези студени дни вкъщи!Валентинки,близалки и обеци,ще ги намерите от понеделник в магазинчето в Универсалния магазин за опаковане на подаръци на 1ет и в магазинчето за сувенири срещу Булбанк до Металския магазин и магазина на Nike!

Ивчето с близалки-валентинки!






Валентинки,които казват колко много ви обичат!


Обеци за влюбени души!!!


Колко много ме обичат,а аз си поръчах само пънч сърце,2 панделки и цветя от Елшичките,а мама и Радо ме изненадаха с още много,много джунджурийки!!!!Елшичките и те ми пратиха подаръче към пратката!


Усмихвайте се,обичайте и се радвайте на миличките неща около вас!!!!Целувкиии!!!

петък, 21 януари 2011 г.

St Valentine's Day

Сърчица,цвят червен и много любов ни очакват през тези дни!!!За моите магазинчета започнах да се подготвям по раничко за Денят на Влюбените,направих валентинки,близалки,ключодържателчета и украсих рамки за снимки.




близалки за саксийки с цветя,букети






ключодържателчета


Няколко вкусотийки,които вчера направих за моите гости.
месеничка със сирене и червен пипер

морковче,картофче,червено цвекло,много лук и пилешко месце,запечено с кашкавал и топено сиренце

ябълков щрудел с карамелизирани ябълки

четвъртък, 13 януари 2011 г.

къщички,свещничета и тефтерче

Искам да благодаря на всички,които надникват при мен,пишат ми и ме радват с коментарите си,благодаря и на тези които нямат време да ми пишат,но поглеждат нещата ми!!!!Искам и да се извиня,че вече все по рядко успявам аз да оставям коментари,заради буболечето не пускам компютъра,прекалено много му се радва!Реших да разнообразя и покрай картичките направих и тези неща за магазинчето за опаковки в Универсалния ни магазин!Новата ми гордост,тези сладки къщички,големи са около 20 см на височина,шарени и весели!!!







Свещниче,малко,дървено и украсено с много любов!





Тефтерче,малко и кипричко!

Ключодържателчета,като за начало са...сладички!!

Нови,свежи,пролетни картички с Ежко-Бежко Таралежко!!!






Любимите ми блогове са...

candy blog