Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

вторник, 11 май 2010 г.

Обичам те мамче!








Мамче,благодаря ти за всичко,което си направила и правиш за мен!Благодаря ти,че те има!Тази картичка е за теб,нашата мечтана къщичка,в която ще живеем всички,както сме си го представяли-баба,леля,Дани,ти,ние с Ивка и Радо.Много те обичам,постарах се да включа всички пънчове,които ми купи вчера!Целувкам те!!!

5 коментара:

  1. МНого китна къщичка, а оградката и градинката много й подхождат! :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Много е сладурска къщичката, много добре си я направила :)

    ОтговорИзтриване
  3. Да ти е жива и здрава майчицата и още да ти купува, а ти да правиш такива сладки картички!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря,както винаги бързи и милички!Много ме радвате като надниквате в блога ми за нещо ново!Искам и аз да стана последовател,но уффф пак някъде бъркам и не става...ама ще се мъча!

    ОтговорИзтриване
  5. страхотна картичка! направо ме върна в детството, по някакъв начин :-D да ти е жива и здрава майчицата, и дано скоро се сбъдне мечтата!

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog