Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

понеделник, 14 ноември 2011 г.

тук съм,тук сме :)))

Ехххх,от кога се губя :))) Много неща се случиха,на много места бяхме :) Появи се сладката Вики,а кака Ивче е повече от щастлива.Сега на кратко ще ви разкажа защо не можах да публикувам тези месеци :)
последния ден в който бяхме трима


ето и най-малкото буболече Виктория 3,650кг 50см


хайде вкъщи :) заших на двечките спални комплекти на овцички в розов сън :)
Вики беше на 30 дена като бяхме на Сопот с караванката ни,тати да си полети :)

нашия тати

колко вкусен сладолед

милите ми дечица


след това около 40тия ден на Вики бяхме на морето за 10днивърнахме се и заминахме за Триград,че таткото ни влиза и пещерите


Не съм спирала да правя тортички,не съм спирала да украсявам разни нещица...започнах да правя дръвчета от мъниста :) кактусчета от плат като на Иренкатова го подарих на Иренка като ми беше на гости


Два дена правих и коледни картички,но тях утре ще ви покажа,трябва да ги снимам с по малка резолюция,защото не иска да ги качи блога :) Много си ви обичам :)

10 коментара:

 1. Силве, винаги си много емоционална и караш човек, в частност мен, да се усмихне като те чете :).
  Много целувки за всички ви! Прекрасна снимка, дори две си харесах. Там, където сте четиримата, си като богиня на плодородието с тая разпусната коса и чудни багри по теб :).

  ОтговорИзтриване
 2. Силве, да сте живи и здрави и честита ви втора щерка!Много е сладка :) И двете с кака са много сладки:) И трите с мама-също:) Тати да му мисли какво ще прави като е малцинство в семейството :)Поздравления и за красотите, които си създала и за енергията, която блика от теб-нека все да е така!

  ОтговорИзтриване
 3. Оооо, Силве, добре дошли! Липсата ти се чувстваше. Изглеждате страхотно четиримата. Малката принцеса е голям бонбон, а Ивчето толкова много е пораснала... Да знаеш, най- благородно ти завиждам за страхотните момиченца! Бъдете здрави и все така се обичайте!
  Очаквам да споделиш коледните си картички, а дръвчетата са прелестни! Прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 4. Ехааа, най-после се появи! Бях се затъжила за теб, но те оправдавах с ангажиментите покрай най-новия член на милото ви семейство. Радвам се, че си "на линия" и ще се наслаждавам на всичките ти творения. Прегръдки и целувки на теб и малките прекрасни слънчица, а таткото да ви слуша много!

  ОтговорИзтриване
 5. Ооо Силви, добре дошла отново сред нас! Радвам се за теб и Радо и за вашите малки и сладки съкровища. Да сте живи и здрави и мнооого щастливи!
  Прекрасни дръвчета и мммного вкусно изглеждащи тортички!
  От мен гуш и целувки за всички!

  ОтговорИзтриване
 6. Добре дошла отново :).
  Хареса ми тази заредена с толкова хубави емоции публикация :))).
  Всичко най-добро и на четирима ви. И да слушате най-малкия член на семейството ;).

  ОтговорИзтриване
 7. Привет-мривет:))))Радвам се,че се завърна:)))Малчуганките са направо бонбончета:)))Да са живи и здрави:))))Да ги нацелуваш:))))Всичко е супер и нямам търпение да видя картичките:)))

  ОтговорИзтриване
 8. Добре дошла, Силве! Да ви е жива и здрава малката Вики и с кака много да ви радват!

  ОтговорИзтриване
 9. Силви, добре дошла отново сред нас! Да са ви живи и здрави пиленцата, а и вие заедно с тях! Винаги около вас да е весел купон и радостни усмивки! А ти бъди все така креативна, идейна и да намираш време за всичко!

  ОтговорИзтриване
 10. Мила, Силвенце :)
  Прекрасни снимчици си публикувала.
  Дръвчетата са много красиви, а едно от тях радва моите очи, за което отново ти благодаря :)
  Тортичките изглеждат много вкусно :)
  Обичам те, обичам и Ивка, и Вики ♥ ♥ ♥

  ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog