Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

вторник, 13 декември 2011 г.

Коледни картички

Ето и моите коледни картички :) вече са по магазинчетата и радват заралии :)))))
































А сега малко подаръчета за Коледа :) Коледна магия в шишенце,малка шишарка с малка канелена пръчица с панделка и коледно дръвче с мъниста в шише от сок :)Подаръчетата за мама и нейната сестричка Ели :)







И една много стара делвичка,която дълго стоя сама,но.....напълних я с разни нещица от моите саксии и готово,подарихме я на добър приятел :)



13 коментара:

  1. Силвенце, чудесни картички си измайсторила! Коя от коя по-веселки, празнични и забавни! Браво - неуморна си!

    ОтговорИзтриване
  2. Силве, страхотни картички си направила, много се весели :)
    Двете шишенца с коледни нещица са прекрасни, браво за идеята :)
    А вазата със естествените растения е изключително красива.
    Прегръдки от мен :)

    ОтговорИзтриване
  3. страхотни картички, чудесна украса, весела коледа на всички

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасни картички. Весели Коледни и Новогодишни празници!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Силве, ти кога спиш!Успяла си да направиш толкова неща! Много ми харесаха двете прозрачни бутилчици с разни красоти в тях.Хайде да разкажеш от къде са и как постави и закрепи нещата вътре :) Става ли?
    А аз наминах да ти пожелая весели празници на теб и на всички, които обичаш!

    ОтговорИзтриване
  6. Много свежи картички, заредиха ме с настроение и усмивки! Триъгълните картички ме грабнаха, разбира се, защото са нещо нетрадиционно. Поздравявам те за идеята! Подаръчетата в бутилка също са интересни и предполагам трябва много търпение докато наредиш всички дремни детайлчета там.

    ОтговорИзтриване
  7. Невероятни неща, направо съжалявам, че Коледа свърши и дори слънцето не може да компенсира Коледния дух...

    ОтговорИзтриване
  8. Поздравления и от мен за красиви картички.Коледа е един невероятен празник, тогава се събира цялото семейство и подарък поднесен с такава картичка и хубаво послание няма как да не трогне и да не се запомни.Особено ми допаднаха триъгълните картички, в такава форма честно казано не съм виждала по магазините, ще по нестандартно и хубаво.Цветовете и шарките с които си избрала да ги направиш са страхотни.Само като ги гледам и вече искам да идват тези празници.Делвичките също много ми харесаха, стоят идеално за украса, признавам, че ще открадна някои от идеитети ти.

    ОтговорИзтриване
  9. На мен също страшно много ми харесват тези картички.Много са шарени и в същото време стилни.Допада ми тази карираната с червеното цветенце от дясната страна.Благодаря, че си споделила толкова много с нас.Ще открадна някои идеи признавам си или поне че се опитам да направя нещо подобно.Вижда се, че имаш и желание и въображение което е най-важното в това изкуство.Вазите са ми слабост.Тези направо бих ги купила и с вазата и с цветята в тях!

    ОтговорИзтриване
  10. Толкова са красиви, че ги искам всичките. Има и с панделки и с перлички разкошни, много успех ви желая.

    ОтговорИзтриване
  11. Точно на време попаднах на този невероятен блог и най-вече на тази полезна статия.Пълна с толкова много интересни предложени за това какви картички можем да си направим и да зарадваме любим човек.Много ви благодаря и се надявам да публикувате още идеи и различни видове украса за тези празници.Картичките са весели и с разкошен дизайн, дизайн, който трудно може да намериш из магазините.Вазата с цветя също ме грабна. На вилата имам подобна ваза, която седи празна и мисля да я аранжирам именно така както ни показвате.

    ОтговорИзтриване
  12. Коледните картички са страхотни, има и с главата на един от елените на Дядо Коледа, страхотно се е получила , ако можех бих искал да се сдобия с такава, ако кажете как,дали мога да си поръчам?Особено ми допаднаха триъгълните картички, в такава форма честно казано не съм виждала по магазините, ще по нестандартно и хубаво.Цветовете и шарките с които си избрала да ги направиш са страхотни.Няма човек,който да не се трогне от собственоръчно направена картичка и с едно силно послания ще бъде супер.

    ОтговорИзтриване
  13. Поздравявам те за идеята! Подаръчетата в бутилка също са интересни и предполагам трябва много търпение докато наредиш всички дремни детайлчета там и най вече да имаш въображението да ги измислиш и след това да сбъднеш своите фантазии.....Цветовете и шарките с които си избрала да ги направиш са страхотни.Само като ги гледам и вече искам да идват тези празници.Това е един чудесен спомен или подарък за някого.Делвичките също много ми харесаха, стоят идеално за украса, признавам, че ще открадна някои от идеитети ти.

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog