Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

петък, 2 юли 2010 г.

Бабче,ти си златна!!!



Много съм щастлива,много,каква изненада,бабчето ми е накупила толкова нещица,с помоща на мама.Ще ме разглезите,много от рано започнахте с подаръците за рожденния ми ден,докато дойде понеделник какво ли още ще получа.Чакам си нещицата от елшите....сън не ме хваща...не съм казала на Радо,мъжлето ми,че съм си заръчала за 100 лв пънчове само...хих ихи хи...един път в годината може,нали картичкосладурки?????




Бабче много ти благодаря,обичкам си те много!На снимката баба гушка Ивка два часа,окато се наспинка тя,а тя беше мъниче малко на 4ри месеца!

7 коментара:

  1. Честито за новите придобивки и браво на баба ти, че така те е зарадвала.

    ОтговорИзтриване
  2. Аууу:)))Златно бабче си имаш ти:)))Много красотийски нещица ти е навзела:)))Аз лично от доста време си търся такива малки сладки щипчици,но не съм си намерила още:))))Браво на бабчето и за търпението с малката сладурка:)))Евала:))Дай Боже всекиму такава баба:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Честити да са ти! Чакаме с нетърпение да ги гледаме нови творения с тях! Много е хубаво, че семейството ти те подкрепя в хобито ти! А че може веднъж в годината, може! Даже и по-често. Аз съм на принципа по мъничко на често ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Силви, да са ти честити новите придобивки - имаш най-добрата баба! Благородно ти завиждам, дано скоро и другите нещица си получиш и красоти да създадеш! Целувки за теб, за Ивка и за твоето бабче!

    ОтговорИзтриване
  5. Ах, тези баби :)!
    Честито за придобивките! Сега ще чакаме с нетърпение следващите ти творения :).

    ОтговорИзтриване
  6. е страхотно-честито!и много още да те радват..Чакам с нетърпение новите картички

    ОтговорИзтриване
  7. Не стига че имаш златна майка, но имаш и златна баба. Ти си голяма късметлийка :)
    Хайде намирай време и сядай да твориш :)

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog