Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

вторник, 6 юли 2010 г.

Моят прекрасен ден, Ден Рожден!!!





Нали съм си подробничка и обяснителна ще ви разкажа всичко.Денят ми започна фантастично с новите ми нещица от Елшичките имам и бонусче,сладичка и шарена лентичка,веднага изпробвах всичко.



Обожавам да готвя,да изпробвам нови и нови рецепти,менюто на вечерта ми беше:пролетна салатка,пържени картофки,за къде без тях,а сега и по завъртяните -сиренце с мед и орехи,Иператорски кюфтенца и морковен хляб,тайничко ги откраднах от любимата ми Фея на тортите Димитрана,която освен тортички прави и невероятни други вкусотийки и бирен хляб,който пък е на прекрасната Даниела,която има сладичко момченце с няколко месеца по-голям от Ивка и успява да прави чудесни и вкусни нещица.Благодаря ви момичета,че с рецептите ви още повече ме вдъхновявате в кухнята.

морковеното хлебче


биреното хлебче





Тортичката,както онзи ден споменах е мнооого далеч от първоначалния замисъл,но пак се изяде,а и беше вкусничкааа,всички останаха доволни,шоколад,сметана,горски плодове.



А сега най-сладката част ПОДАРЪЦИТЕ!Кой не се радва на подаръци,като малко дете бях!Мама ме изненада с красивите диви орхидеи,знае че ги обичам,а вечерта и с микровълнова!!!



Получих ценно пакетче от Пловдив,а вътре много изненадки и най-нежната картичка от Иренка,феята на пеперудите,винаги те свързвам с тях,цветна,нежна,безкрайно идейна.



Имам си и ,куклата Лейла (Тилда кукла) с букетче от лавандула,моята миличка приятелка Ани я направила за мен.Имам си и сребърни обички от Мечето,цветя и мноого приятни емоции!!!



Мъничките душички и те се забавляваха!Приятелчета от новородени.



Всички толкова много ме зарадвахте с усмихнатите си лица,с пожеланията,оценихте кулинарните ми умения,направихте денят ми още по прекрасен!

17 коментара:

  1. Честит Рожден Ден, Силве! Желая ти много здраве и усмивки и подаръци не само на рождения ден и още много хубави неща да сътвориш! Целувки

    ОтговорИзтриване
  2. Силвенце, Честит Рожден ден, миличка! Да си жива и здрава ти желая от сърце! Много радост, много щастие, успехи и късмет във всичко което предприемеш, сбъдване на всичко, за което мечтаеш!
    Поздрави и целувки: Дани

    ОтговорИзтриване
  3. Пропуснах да напиша, че направо се пренесох в атмосферата на твоя рожден ден и мислено опитах от всичко....ммммм, страхотно меню! Вкусно!

    ОтговорИзтриване
  4. Честит рожден ден Сиско:)))Малко на патерица,но от сърце:)))Мила всичко изглежда невероятно:))Сигурна съм,че тортата е била да си оближеш пръстите,защото е супер апетитна на снимката:))Много ама много сте ми сладки с буболечето:))Искам да ти пожелая всичкото щастие ,което желаеш да те следва през целият ти живот,цялата любов,която може да се побере в сърцето ти и всички любими хора да са вечно край теб и много да те обичат и да ти се радват:))Много творчески успехи и чакам да видя всичките красоти ,които ще сътвориш с новите придобички:)))
    Хубав,слънчев,креативен и усмихнат ден от мен:))

    ОтговорИзтриване
  5. Аз с малко закъсниние,но всичко най -хубаво ти пожелавам и да си винаги така усмихната,положително заредена и зареждаща всички около теб(даже само четящи,твоите мнения)..страхотна си !

    ОтговорИзтриване
  6. Силви, честит празник! Като гледам- много весел е бил :).
    Не знам как така още не съм ти последовател, но тутакси се поправям. При теб е много интересно.
    Големи сте хубавици и двете с буболечето :).

    ОтговорИзтриване
  7. Силви, Честит Рожден Ден!(на патерици)
    Желая ти много здраве! Бъди весела, слънчева, щастлива и много обичана!
    Продължавай да твориш прекрасни нещица както досега и с новите придобивки от Двете елши!
    Поздрави: Мими

    ОтговорИзтриване
  8. Честит рожден ден, Силве!Пожелавам ти безброй незабравими мигове с прекрасната ти малка принцеса и всичките ти любими хора!

    ОтговорИзтриване
  9. Много се радвам че празника ти е минал по такъв добър начин, надявам се да си много доволна :)

    ОтговорИзтриване
  10. Честит рожден ден, Силве! Желая ти всичкото щастие на света!

    ОтговорИзтриване
  11. Честит ти рожден ден,Силве!Бъди здрава.Много щастие,радост в семейството и нестихващ творчески порив:)

    ОтговорИзтриване
  12. Честит Рожден Ден ,да си жива и здрава а картичката ти е прекрасна.Браво на Иренка.

    ОтговорИзтриване
  13. Благодаря на всички,получавате едно силно гуш от мен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Силве, макар и на патерица, нека и аз те поздравя с празника ти:Жива и здрава бъди и щастлива, да е пълна душата ти, къщата и кесията ти, да са до теб любимите ти хора и приятелите ти!
    Съжалявам много, че пропуснах празника ти(детето боледува, аз-също).
    Ей, обаче си хубавица! :)

    ОтговорИзтриване
  15. С мъъъничко закъснение, но от сърце:

    Силвия, честит рожден ден!

    Пожелавам ти здраве, късмет, много радост, обич и щастие!
    Бъди все така усмихната и лъчезарна, красива и атрактивна като орхидея!

    Поздрави сърдечни, целувки за малката принцеса и летни :-))) за двете ви!

    пп. Морковеното хлебче е станало превъзходно, особено с вкусния релеф отгоре.. мхммм! Поздравления и за всичко останало (усещам влага в устата си) :-D

    ОтговорИзтриване
  16. Силвия, Честит Рожден Ден и от мен!

    Бъди здрава, обичана, усмихната и все така красива и талантлива!
    Много се радвам, че твоят ден е бил страхотен и прекаран заедно с любимите същества :) Всеки ден да си толкова щастлива!

    Заинтригуваха ме твоите хлебчета. Моля те, ако не ти представлява трудност, да ми пратиш рецептите на мейла (cattt@abv.bg):)

    ОтговорИзтриване
  17. Силвия, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве и много щастие. Целувки за малкото бубулече!
    Биреното хлебче е станало много красиво и апетитно
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog