Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

сряда, 14 юли 2010 г.

Благодаря!!!

От къде да започна,място не мога да си намеря,получих толкова награди,толкова много,че сън не ме лови!Благодаря на Миленка,на Доника и на Жени,обичкам ви тооолкова много!!!Тъй като условията ги изпълних още онзи ден,сега ще си ви почерпя с моите локумени сърчица и мини кексчета,макар и виртуално.Формичките си ги купих днес,а нали всеки ден правя кекс,мъфини,хляб и всякакви сладурии,нямаше как да не ги пробвам още като се прибрах.Лечето буболечето като постоянно ме преследва и ми сочи тавичките!




Искам и силно да гушна Ем,сладичка пратила си ми най-слънчевата картичка,с най-гушливото мишле,с най-веселото балонче изпълнено с пожеланията ти!!!!А изненадките вътрееее,ох,ох,ох,постоянно си ги пренареждам,гледкам,колко са цветни!!!Буболечето и то я хареса и ми изчезна надписчето на картичката,хммм не беше гладна,но и без надписче знам че е за мен!!!


Мнооооого ви благодаря!!!

Рецептата за всеки случай ще ви я напиша,че е много лесна,а вкуснооо:

1яйце
2ч ч брашно
1ч ч кис. мляко
половин ч ч захар
половин ч ч олио
1 бакпулвер
ванилия
щипка сол

Сухите съставки-брашно,захар,сол,бакпулчер се пресяват и разбъркват.Течните в отделен съд с миксер се бъркат-яйцето,млякото,олиото и ги добавяме към сухата смес,бъркаме и наливаме във формичките,хартия за печене е хубаво да има,за да не залепва.Слагам им сладко или локум,шоколад.Лъжичка от сместа във формичката,после лъжичка сладко и отгоре пак от сместа.Може да се изпече и на цял кекс.Пече се в загрята фурна,посредата,на 170 градуса,около 30-40минути,пробвам с клечка за зъбки.Да ви е сладко,нещо ако има питайте.

4 коментара:

  1. Силви, толкова примамливо и апетитно изглеждат миникексчетата, че направо да му се прияде на човек.....Задължително ще се пробва твоята рецепта!Да са ти честити наградите, а картичката на Ем наистина е много слънчева...Аз имам от нея подаръче и си пазя пликчето-опаковка, защото е украсено в същите нюанси, а това са моите любими.....
    Гуш и слънчев ден от мен! Чакам следващата ти картичка!

    ОтговорИзтриване
  2. Много се радвам, че картичката и подаръчето са стигнали невредими при тебе! Следващия път ще приложа и нещо за хапване специално за Буболече ;)
    Като имам малко свободно време непременно ще пробвам тази рецепта!

    ОтговорИзтриване
  3. Ти кога спиш? Непрекъснато нещо майсториш и всичките ти творения са прекрасни.

    ОтговорИзтриване
  4. ех, че вкусно и вълнуващооо!

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog