Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

понеделник, 19 юли 2010 г.

Слънчев ден

Опитвам се да промена режима на буболечето,да ставаме по раничко,а не в 12 на обяд и да ляга по рано вечер,че да имам време и за картичките,а не да осъмвам.Та за това ми е пообъркано и се позагубих.Ренка-Иренка ви е споделила,че се видяхме,много хубавичко ни беше,ей така по женски и бъбрихме,заразителен смях и мнооого настроение!!!!

На другия ден емоциите продължиха,татито ни летя на Сопот и си ни взе и нас.Топъл,слънчев ден,прохладен ветрец от планината,птички,пчелички и ние двечките на кипричка полянка.




Играхме с буболечето,взех басейнчето,очичките и светнаха-"Па-па-па",хранехме и бебето,снимахме тати в небето,хи хи хииии за нея всички парапланеристи бяха "тати"!




7 коментара:

  1. Тая последната снимка ми взе акъла!!! Радвам се, че иприятните ви емоции продължават!

    ОтговорИзтриване
  2. Браво,браво!Радвам се за вас,бъдете здрави и щастливи!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Силви, снимките са чудесни! Радвам се, че си прекарвате добре! Нали знаеш, идва момент когато човек трябва малко да разпусне...Сега Ви е времето!

    ОтговорИзтриване
  4. страхотно сте си изкарали,много се радвам за вас и за картички ще има време

    ОтговорИзтриване
  5. Ама сте сладуркииииииииииии:))))Буболечето ще го изям:))))Ама сте си прекарали наистина супер:)))Много се радвам за вас:))))

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасна разходка сте си направили, браво на вас.
    И като гледам на Ивка колко и е било хубавко в басейнчето, чак малко й завиждам :)
    Прегръщам ви силно :)

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog