Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

вторник, 20 юли 2010 г.

Първа поръчка


Ето,че дойде момента,в който специални хора,по специален повод ще се радват на мои картички,момента в който моя приятелка ми поръча картичка,която ще подари на сватбата на нейни близки!!!Трудно ми беше,като за първи път,притеснява ме дали ще се хареса,утре ще и я покажа,ако нещо не е наред ще го променя.А не си мислете,че съм приключила с картичко-портретите,има още сладурки,които си нямат,но тази вечер писах стихчета за Ади,Жени,Мими и Ле,утре картичките им ще полетят на безгрижните крила на някое бяло гълъбче и скоро ще са при тях,пишете ми и вие,които си имате картички,а не са при вас!!!!

7 коментара:

  1. Силве картичката е много хубава,ще я харесат със сигурност и ти пожелавам много поръчки,много...

    ОтговорИзтриване
  2. Силви, картичката е много нежна и красива! Няма как да не й харесва на приятелката ти. И аз ти пожелавам "лавина" от поръчки. Хубав ден на теб и буболечето!

    ОтговорИзтриване
  3. Сиско мила как няма да се хареса като е невероятно нежна и красива:)))))Пожелавам ти поръчките да не спират да валят и да радваш всички с красота и нежност както до сега:))))

    ОтговорИзтриване
  4. Честито! Успех! Много поръчки и много да радваш хората!
    ---
    п.с. имаш ли ми адреса?

    ОтговорИзтриване
  5. Силве, желая ти още много много много поръчки!
    Прелестна е, много красива и нежна.
    Сигурна съм че ще бъде харесана.

    ОтговорИзтриване
  6. Силве, направила си много нежна и романтична картичка, напълно подходяща за повода. Сигурна съм, че ще се хареса на всички.

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog