Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

събота, 24 юли 2010 г.

Лени

Тук съм,тук,тук,тук,бабинка вече е като гимнастичка,снощи дори е поспала,докторите казаха че скоро няма да можем да я стигнем!А сега и картичко-портретите,след добрата новина за бабинка веднага си идейнах нещо шарено,слънчево и сладко като мед!Искам да ви запозная с Шареният свят на Лени,малко и сладко слънчице,което прави картички,рисува,спечели предизвикателството на Малките Картичкофурии,прави деня ми по-усмихнат!!!!Лени,картичката е за теб,ти си усмихнато и цветно мече,което се занимава с шаренийки!!!Целувка и чакам да ми пишеш дали ти е харесала и дали искаш завинаги да си я гледкаш в твоята детска стая,ще ти я изпратя по пощата,мога и на адреса на Голямото Лени,хих хихи,колко сте ми сладки-Голямото Лени и Малкото Лени!!!



7 коментара:

  1. Силви, много весела и сладка картичка!

    ОтговорИзтриване
  2. Хорошая открыточка!!!
    Мишка замечательный!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Ех, ех, ех! Силвенце, много си мила! Толкова ме зарадва, че си направила и за малкото Лени! Голяма чест е да знаеш! Първото малко Фурийче, което вкара в своята идея!
    Тя днес отпътува на своята лятна ваканция:)и утре и аз се присъединявам, но непременно да я пратиш!
    Целувки!

    ОтговорИзтриване
  4. Много хубав Пух. Нежен и сладурски.

    ОтговорИзтриване
  5. Много хубава картичка за малката фурийка Лени! Чудесна е, със сигурност ще си я държи на видно място в стаята!

    ОтговорИзтриване
  6. Много сладуреста картичка си направила, Силве.

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog