Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

четвъртък, 29 юли 2010 г.

По следите на вятъра



Innocence,картичката е твоя,стиховете които редиш като перлена огърлица,завладяват сърцето ми,романтика,жар,мъничко тъга...огън,страст...написаното от теб и Лара създава в мен нови и нови по възвишени усещания за света в който живея аз,вие ме пазите от чуждия свят,чрез вас чуствата са по истински,а любовта по силна!!!!

12 коментара:

  1. Сиси, поредната прелест! Чудна е !

    ОтговорИзтриване
  2. Ами сега... Като не мога да свържа две свестни приказки... Сис...как го правите това с Лара?... Страхотна ми е картичката и жестът ти е страхотен.Просто не знам какво да ти кажа освен: БЛАГОДАРЯ и ОБИЧАМ ТЕ! Много ме стопли и зарадва. Много!Прегръщам те и пак благодаря!

    ОтговорИзтриване
  3. Невероятно нежна и прекрасна:)))Браво миличка:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Силви, чудесна картичка! Много нежна и красива!

    ОтговорИзтриване
  5. Сис, прилича й на Innocence твоята красива картичка!Крилата са й тъкмо! :)Ей сега писах в нейния блог, ще го напиша и тук: приличате ми на слънчица, които раздават от светлината си на другите.Надявам се да имате в живота си други слънчица, които да ви топлят...
    Радвам се, че ви има!

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасна е! Просто приказка!

    ОтговорИзтриване
  7. Не мога да спра да се учудвам как успяваш да уловиш и да изразиш в картичка частица от тези, за които ги правиш.
    Разкошна е картичката и благодаря за Innocence. Не бях попадала на блога и и днес прочетох доста от него. Останах без думи от нещата, които тя пише.

    ОтговорИзтриване
  8. Картичката е прелестно красива.
    Много се радвам че успяваш да зарадваш толкова хора покрай теб, радвам се че и аз съм една от щастливките които те познават.
    Остани си винаги такава добричка и миличка.
    Обичкам те, Рени :)

    ОтговорИзтриване
  9. Изящна приказка в синьо!!!

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog