Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

неделя, 11 юли 2010 г.

Cattt


"Cattt",играчки,усмивки и радостни детски очички,ти си тази сладка картичка!Ако не си прочела предните публикации ще те въведа,за всяка една от вас мои приятелчици ще създам картичка,картичка която сте вие в моите очи!!!

Ще участвам в предизвикателството на Двете елши,"Копче" и в Clean & Simple Stamping,#98

9 коментара:

  1. :) Много е сладурска с тези мечета.

    ОтговорИзтриване
  2. Супер сладка картичка, чудна е :)
    А това не са ли копченца, ако да, можеш да се запишеш и при Двете елши :)

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина много весела и жизнена картичка!

    PS: В нашите разширени представи за копчета мечетата веднага влизат, така че без проблем можеш да я запишеш, както каза Иренка :)

    ОтговорИзтриване
  4. Амиии,много си мислих и аз да се включа,но предположих,че няма да ги приемите мечовците,но пък сега как ще зашия и на буболечето по две,три копченца от тях,ще има да си ръмжиии по цял ден!!!!Хи хи хииии!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. И аз съм влюбена в тези мечета, от както си ги взех, на каквото и да ги сложиш стоят страхотно. Картичката е супер сладка!

    ОтговорИзтриване
  6. Сладки мечета-чудна идея!

    ОтговорИзтриване
  7. чудесна е картичката ... с тия сладки мечета....

    ОтговорИзтриване
  8. Леле Силве, така съм се отдала на ремонтни дейности, че за малко да пропусна тази страхотна картичка. Толкова е красива, много ме трогна, мила! Огромно гуш и хиляди благодарности :) Много сладички мечета, а как си успяла да събереш всичките ми любими цветове, не зная. Страхотна си!

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog