Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

сряда, 28 юли 2010 г.

Chiges

Имам си пъстри,пухкави пиленца на всяко местенце,те ми разказват истории оттук-оттам,казаха ми че Теди има Ден ден!Честит Рожден Ден,скъпа моя Теди!!!!Винаги обичана,винаги щастлива,усмихната и много целувки да получаваш!!!!Картичката е за теб душичке,нека деня ти бъде от чуден по чуден,любимите ти хора да зарадват сърчицето ти,много пожелания,които да станат реалност!!!!


8 коментара:

  1. Супер е.Много ми харсва как улавяш на всеки вибрациите и как си пасват точно творенията ти с всеки, за когото са предназначени. Не се познавам с никого на живо, но до сега не съм си казала- "е не тази картичка не и подхожда". Браво на теб. Радвам се, че ти харесват и мойте "рожби" :)

    ОтговорИзтриване
  2. страхотна е точно в нейните цветове

    ОтговорИзтриване
  3. :) Семпла и красива! Точно в нейн стил.

    ОтговорИзтриване
  4. Силве,много е хубава!И цветовете,както и Ади казва, някак много подхождат на стила на Теди-топли,меки,пастелни,уютни...страхотна картичка!

    П.П.Благодаря ти,че си ми изпратила моята!Ще сигнализирам веднага щом я получа:)

    ОтговорИзтриване
  5. Това са наистина цветовете с които и аз я свързвам - страхотна е! И да е много щастлива Теди!

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасна картичка, сигурна съм че Теди ще я хареса.

    ОтговорИзтриване
  7. Силви, днес в пощенската кутия ме чакаха тези прелестни цветни феи :).
    Цветовете наистина са ми много близки (как добре ме познавате вече всички :)), а и висулки всякакви много обичам- хареса ми страшно много( Благодаря ти сърдечно! Достави ми голямо удоволствие :).

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog