Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

вторник, 13 юли 2010 г.

Derum`s crafts









Derum`s crafts ,скъпа Д. Стефанова,украшенията които се раждат в ръцете ти са разкошни,ценни,финни и много красиви!Прелестни,а момиченцата на които ги даряваш стaват като принцески с тях.С техниката tatting не бях на ясно,но човек се учи докато е жив.Благодаря ти,че оставяш милите си думи под творбите ми,благодаря ти,че си ми дружка.Картичката изникна от спомена ми за красивото колие,обеци и пръстен за лилавата ти блуза!Целувка и чакам да ми пишеш адреса си на siskus@data.bg.

6 коментара:

  1. Силве, поредната прекрасна картичка, много добре си претворила идеята си.

    ОтговорИзтриване
  2. Силви, вече всеки път очаквам с нетърпение поредната ти картичка....И тя наистина е олицетворение на Derum`s crafts - Д. Стефанова - нейните нещица са толкова оригинални и красиви, колкото и картичката, сътворена за нея. Ти започна страхотна игра-закачка....а ние вече горим от нетърпение за следващите картички-портрети, ако може така да се нарекат.....! И аз да си кажа....много съм горда и щастлива, че ти започна играта от мен!!!!!!! Много целувки и пожелания за безоблачни дни.....

    ОтговорИзтриване
  3. Сиско много е красива:))))))))

    ОтговорИзтриване
  4. Силви, нова красота си сътворила! Браво!

    ОтговорИзтриване
  5. Силве, ти си невероятна! Ценя много наградата, която си ми изпратила, но още повече картичката, защото си мислила за мен и си я направила специално за мен. Трогна ме и ме зарадва много. Благодаря ти.

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog