Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

вторник, 13 юли 2010 г.

Unicorn





Снощи успях да се шмугна в леглото преди 4ри сутринта и се събудих рано,раничко,а да не ви казвам че Лечето-буболечето още спи,а е 12 часа,хи хихи и.Направих картичката "Unicorn",незнам защо в синьо,заради цвета на блога и на Женка,еднорога,но някак си сама стана картичката!Жени продължавай да радваш с усмихнатите си коментари,винаги са подробни и лъчезарни!!Вече след похвалата на Ivolina за идеята ми да създам по картичка за всяка от вас,мои картичкосладурки,без да се притеснявам ще си кажа,Жени прати ми адресчето на siskus@data.bg,отнася се до всички,за да имаш картичката!!!!Ще ме направите най,най,най-истински щастлива!!!!

9 коментара:

  1. Нежна и елегантна, а еднорога го виждам зад второто цветенце в дясно се е скрил ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Много е хубава, чудесно подхожда на Жени.
    Браво на теб :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много хубава идея и чудесна картичка.Заповядай при мен за наградка.

    ОтговорИзтриване
  4. каква си ти ,трябва ти само една вълщебнва пръчица и се превръщаш в фея на усмивките,знаеш как да ни трогнеш..и тази картичка е много хубава

    ОтговорИзтриване
  5. Голяма сладурка си Силви! Както казва Ади ти си "фея на усмивките", винаги когато чета твои коментар, усмивката е на лицето ми! Картичката на Жени е чудесна!

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесна е и тази картичка-олицетворение на Жени! Ама ти си страшна, Сиси!

    ОтговорИзтриване
  7. Сиско мила картичката е точно за мен или по-скоро като мен:))))Много ама много ти благодаря:))))Успяла си да ме опознаеш малко,но достатъчно,за да създадеш идеалната картичка за мен:))))Синият цвят ми е любим и не бих могла да си представя друг цвят ,който да подхожда на тази страхотна картичка:)))Ивинявам се,че пиша със закъснение,но не съм си поглеждала блога тези дни и скоро ще пиша защо:)))))))
    Желая хубава и спокойна вечер:)))

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog