Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

петък, 15 октомври 2010 г.

бебешки работи

Втори ден вали,а на бебе Додо му е студено,Ивка се чуди с коя хавлия да го завие,затова му заших възглавничка и юрганче,а къде да му слагаме шишето,биберона,лъжичката,дрънкалката и куп други необходими на едно бебе нещица в чантичка,ето че заших и чантичка с много джобчета!!!!!Веселото платче ми подари моята любима приятелка Анито,до милиметър съм внимавала и използвала!!!!
Помощница на мама!!!!

Ама всичко и виждат очичките,само да види как става!

Спинкай Додо,спинкай....нани..нани...на

Чантичката.

Веднага Ивка я напълни!Голям мерак!

А сега на разходка.

Додо се разплака,вече огладня и мама Иви му даде мляко.

Казах на мама Иви да не го свиква с биберон,но....бебе Додо свикна и постоянно си търси бибата.

Колко му трябва на едно дете да е щастливо,трябва му внимание и много любов!Целувки на всички!

8 коментара:

  1. Ти си златна:)))))Ушила си невероятни неща:)))От къде си се научила да шиеш?Любителски или си ходила на уроци:)))Всичко е супер:))Малчуганката така ме радва ако знаеш:)))Мила не знам дали е съвпадение,но имаме същата количка:)))))))))))))И една молба :)))Би ли ми казала как уши чантичката?Искам да ушия и аз една на Миша:)))
    Целувки:)))

    ОтговорИзтриване
  2. ти си супер Силви,Ивчето е голяма късметлийка с такава творяща мама

    ОтговорИзтриване
  3. Мнооого целувки на двете!И на Додо!

    ОтговорИзтриване
  4. ААААА момиче, как така имаме еднакъв плат - то е просто готова покривчица, от която се чудех какво да измайсторя - на живо цветовете са по-красиви - едно приятно синичко и ярки оранжеви кръгчета. Ти си му намерила цаката с бебешкото одеялце. Ще измисля нещо - защото моето момченце е над 30 г. а внуче още нямам. Дали Le ще ми каже уникална, без да ме познава, или Addii - че съм супер. Която по-бързо ме похвали ще получи подарък с това платче. Ураааа - вече имам с какво да се захвана. Ама да знаете, че към на 55 г. нищо че се вълнувам от такива неща. Чакам! Естествено, с позволението на Силви - при нейните коментари, че си нямам блог. Ще следя тук от понеделник. А на Силвето - целувки, също и за малката сладурка.

    ОтговорИзтриване
  5. Хаха, така забавно ми стана, че unicorn буквално е написала моите мисли :). Тъкмо си мислех какво злато си ти :). Прекрасни бебешки аксесоари! Ивка е щастливка :).
    Толкова отдавна не съм се чувствала добра и отзивчива майка :(. За последно след като смених дамаската на детската количката, трябваше да шия слинг. Може ли мама да носи бебето си в слинг, а каката не :).

    ОтговорИзтриване
  6. Силвенце, пак си ушила толкова много красоти.
    Твоите златни ръчички пак не са мирували.
    Ивка е такава късметлийка да има толкова добра майка, с каквото си се захванала всичко си направила и то възможно най добре.
    Прегръщам ви :)

    ОтговорИзтриване
  7. Чаках, чаках - е, никой нищо няма да получи.

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog