Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

четвъртък, 28 октомври 2010 г.

Рибка и картички

В неделя бяхме за рибка,слънчево,топличко,дечицата си играеха,татковците ловяха риба,а ние мамите пийвахме биричка,мммммм идилия...


Докато единия татко се правеше на конче...

другия тати хващаше риба!

Весела игра да си слагат качулките.

Слънчо ни изпрати с прекрасен залез,толкова романтичен..ммм...мм.

От няколко дена съм настинала и ми е едно лошичко....пия чайче,хапвам лимончета и си лягам към 12 вечер,но се събуждам към 3 сутринта и сън не ме хваща,само идейки по картички си мисля,ама като не си ги записвам и изчезват,за малко да стана и да на извадя панаира,хи хиих ха,но към 5 заспивам.Тази вечер обаче си влязох в режима,сега е 4 сутринта и съм направила пет картички,а само да знаете колко му се чудих на това влакче с какво да го накича,леле леееле,сигурно два часа,оставях го и пак се връщах на него,но стана,харесва ми.Утре на спокойствие ще надникна при всяка от вас,здравичка съм и ще се порадвам на творенията ви!По целувка за всяка картичкосладурка!!!!




6 коментара:

  1. Браво Силве,колко много си творило!Мен взеха да ме връщат в леглото като стана рано,малката идва хващаме за ръката и вика: АЙДЕ СПИМ ..:))
    и така,снимката със залязващото слънце е страхотна

    ОтговорИзтриване
  2. Да добавя и аз към Ади: влакчето е страхотно! Сладур! :) Откакто видях влакчето на Ади преди време и сега твоето е второто, което така ми харесва! :) Чудесно се е получило и си е струвало мисленето:)

    ОтговорИзтриване
  3. Залезът е прекрасен,обожавам го,чудесен миг си уловила!!!Картичките стават все по-хубави!!!Поздравче!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Мила надявам се вече да не се налага да пиеш чайчета и да си шест:)))))Картичките са супер,а влакчето е толкова сладичко:)))

    Целувки и благодаря за невероятно красивият залез:)))Малчуганките са бонбончета:))

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесна семейна работа сте свършили в неделя, а картичките са много хубави, но фаворитът ми е детската с влакчето, много е сладка!

    ОтговорИзтриване
  6. Силвенце, радвам се че вече си по добре.
    Прекрасен ден е бил, снимките са чудни.
    А картичките ти са отново много хубави и слънчеви.
    Прегръщам ви :)

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog