Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

понеделник, 31 януари 2011 г.

бебенце

Искам да ви запозная с нашето бебче,което ни изненада за Коледа,нашето чудно подаръче!!!Ще ставам маминка за втори път,а буболечето ще е кака,още от сега не спира да ми гали коремчето и да вика "беби,мама,беби нани"!От август ще сме четирима!!!

Снощи бяхме на рожденния ден на една Малинка,украсих и рамка за снимка и картичка с мишле,беше много хубаво,Ивка много си игра!


Весели и усмихнати!

Рожденничката с любимия си на люлеещият стол,който също й е подарък,трябваше да измисля нещо по голямо защото бяхме доста хора и хоп,идеалния подарък за новият им дом!!!

27 коментара:

 1. Честито, Силве! Чудесна новина!! Пожелавам ти лека бременност и много спокойствие! Поздрави

  ОтговорИзтриване
 2. :) Силвенце, какъв хубав Коледен подарък! Честито! Лека бременност, само положителни емоции и като се постопли времето приятни разходки!:)

  ОтговорИзтриване
 3. Честито, Силве! желая ти най-слънчевата и хармонична бременност! Прекрасна новина! Оше едно буболече ще озарява дните ти!

  ОтговорИзтриване
 4. Ех, че хубава новина! Лека бременност и най- здравото и усмихнато бебе на света ти пожелавам :)))

  ОтговорИзтриване
 5. Честито, Силве! Няма нищо по-хубаво от децата! Да сте живи и здрави да ги гледате и те да ви радват! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 6. Бъди здрава и спокойна,прекрасна майче!!!Много положителни емоции!Радвам се,че сподели новината с нас!Поздрави на таткото и целувки на буболече!

  ОтговорИзтриване
 7. Силве мила честито:)))Толкова много се радвам за вас:)))Невероятно е ,че буболечката ще си има компания скоро:)))Поздравления и ти пожелавам една много лека бременност и само хубави спомени:)))

  ОтговорИзтриване
 8. За малко щях да забравя да кажа,че нещата,които си направила са страхотни:)))

  Целувки:))

  ОтговорИзтриване
 9. Честито, Силве, най-хубавия подарък, който може една жена да си пожелае! Пожелавам ти много радост да ти носи всичко около малкото същество, много спокойствие, каката да помага, а тати да ви носи на ръце!

  ОтговорИзтриване
 10. Честитооооо, това е най големия подарък кото може да получите за Коледа и най-голямото чудо!!! Всичко хай-хубаво на цялото Ви семейство!!!

  ОтговорИзтриване
 11. Ооооо, Силвеее, честита втора радост! Леко и безпроблемно бременеене и август месец още едно буболече да ви радва и усмихва! Много целувки на теб, двойни за теб :), на малката принцеска и щастливия татко!

  ОтговорИзтриване
 12. Ах, каква прекрасна новина! :) Честито, Силве! Желя ти леко бременнеене и август да си гушкаш щастлива двете буболечета!

  ОтговорИзтриване
 13. Поздравления, Силве. Пожелавам ти да си много спокойна и всичко да е наред. Целувки!
  радостина

  ОтговорИзтриване
 14. Силвичке , и от мен честито на честитото*

  ОтговорИзтриване
 15. Много е хубаво че сподели с нас снимки на малкото детенце в теб :)
  Знаеш че много се радвам за теб, за вас и ви желая от сърце всичко най-добро!

  Рамката и картичката са прекрасни :)

  Прегръщам ви силно и се надявам скоро поне да си те чуя :*

  ОтговорИзтриване
 16. Лелееее, каква страхотна новина! :) Много се радвам, Силве! Дано всичко е наред и лекичко да мине оставащото време до появата на новия член на семейството ви! :)

  ОтговорИзтриване
 17. Силве, честито и от мен! Желая ти лека и безпроблемна бременност и много щастие занапред! Бъдете щастливи!

  ОтговорИзтриване
 18. Страхотна новина! Само положителни емоции и много усмивки през следващите осем месеца ти пожелавам, Силве!
  Толкова се радвам да вас! Бъдете все така влюбени, усмихнати и щастливи!
  Много ми хареса картичката. Направо се влюбих в мишлето :)

  Поздрави и целувки за буболечето :-)

  ОтговорИзтриване
 19. Честито и от мен, това е най-голямата радост за едно семейство и неописуем с думи период за всяка жена. Радвам се от сърце, надявам се всичко да е наред с теб и ........... да не стоий до 2-3-4 часа да правиш картички:-)Прегръщам те Силве и ти желая.... кураж и спокойствие!

  ОтговорИзтриване
 20. Честито, мила! Това е прекрасна новина, наистина разкошен коледен подарък! Много се радвам за вас! Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност и с нетърпение ще чакаме през август прекрасното събитие!
  Толкова се развълнувах, че за малко да забравя да спомена, че рамката е чудесна. Много красив подарък и прекрасно си подхожда с картичката!

  ОтговорИзтриване
 21. Силве, честито за най-хубавия подарък в живота на човека!

  ОтговорИзтриване
 22. ТОВА Е ТЯ,МОЯТА ПРИНЦЕСА СИСИ!ОБИЧАМ ВИ МНОГО!ЗА МЕН СТЕ НЙ ХУБАВОТО НЕЩО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ЕДНА ЩАСТЛИВА БАБА ПЕПИ!!!

  ОтговорИзтриване
 23. ОБИЧАМ ВИ МНОГО НО НАЙ МНОГО ШУШИ ЛЮБОВТА НА МОЯ ЖИВОТ!ТОВА Е НАЙ ХУБАВОТО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ЕДНА ЩАСТЛИВА БАБА ПЕПИ!

  ОтговорИзтриване
 24. Силве, честито. Пожелавам ти лека бременност и един малък юнак.

  ОтговорИзтриване
 25. Силве, прекрасна новина, мила :). От сърце ти пожелавам лека бременност!
  Много целувки за всички ви!

  ОтговорИзтриване
 26. Леле Силви, как съм пропуснала тази хубава вест?!
  ЧЕСТИТО на теб и на всички, които познавам около теб!!! Миличка,от сърце ти желая лека и безпроблемна бременост! Всичко да мине като по вода!
  Гушки и целувки за теб и Буболечето:)))

  ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog