Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

събота, 29 януари 2011 г.

St Valentine's Day II

Ето с какво се занимавахме с буболечето тези студени дни вкъщи!Валентинки,близалки и обеци,ще ги намерите от понеделник в магазинчето в Универсалния магазин за опаковане на подаръци на 1ет и в магазинчето за сувенири срещу Булбанк до Металския магазин и магазина на Nike!

Ивчето с близалки-валентинки!






Валентинки,които казват колко много ви обичат!


Обеци за влюбени души!!!


Колко много ме обичат,а аз си поръчах само пънч сърце,2 панделки и цветя от Елшичките,а мама и Радо ме изненадаха с още много,много джунджурийки!!!!Елшичките и те ми пратиха подаръче към пратката!


Усмихвайте се,обичайте и се радвайте на миличките неща около вас!!!!Целувкиии!!!

4 коментара:

  1. браво,браво на теб!страхотни неща си измайсторила

    ОтговорИзтриване
  2. И аз си обичам един човек.И то много, без да го лъжа.Но тук стана като в казино.Може и гол да си излезеш от майтапи.Благодаря за сърчицата.Но още е много рано.А аз не мога дори и едно цвете да му изпратя...Дано ми прости, миличкия...не смея да го притеснявам...зная че ще му е свито сърцето.

    ОтговорИзтриване
  3. Силве мила всичко е прелестно и днес успях да видя твоите произведения на живо:)))Бяхме с милото и бубата в Ст.Загора,но не можах да ти се обадя,защото смених телефона и някои от номерата са ми останали в стария апарат,а аз разбрах едва днес.Уви твоят номер бе сред тях.Всичко е още по-прекрасно на живо и много им се радвахме със семейството:)))Много ме е яд,че малчуганките не успяха да си поиграят,а ние да се видим и побъбрим,но другият път няма да съм неподготвена:))))Много успех ти желая:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Силвенце, отново ни показваш красоти, неуморна пчеличка творяща си ми ти :)
    Всичко е много хубавко и прекрасно :)
    Прегръщам ви :)

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog