Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

петък, 21 януари 2011 г.

St Valentine's Day

Сърчица,цвят червен и много любов ни очакват през тези дни!!!За моите магазинчета започнах да се подготвям по раничко за Денят на Влюбените,направих валентинки,близалки,ключодържателчета и украсих рамки за снимки.




близалки за саксийки с цветя,букети






ключодържателчета


Няколко вкусотийки,които вчера направих за моите гости.
месеничка със сирене и червен пипер

морковче,картофче,червено цвекло,много лук и пилешко месце,запечено с кашкавал и топено сиренце

ябълков щрудел с карамелизирани ябълки

10 коментара:

  1. Силве прекрасно е всичко:))))Много красиви сърчица,рамките са прелестни,а ключодържателите са страхотни:)))Всички нещица,които си сготвила изглеждам адски вкуцно:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Силве ти си една пчеличка,неуморнааа-браво ,браво

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви душици,ние всички сме пчелички,гледаме си дечицата,обичаме си мъжете,грижим се за семействата си и заделяме по мъничко време за своите картички!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна си! Какви красоти си сътворила само :) направо се влюбих в сърчицата ти!

    ОтговорИзтриване
  5. Силве, направо не знам как успяваш да правиш толкова много интересни неща! И мини картичките и цветенцата на клечка и ключодържателите са много добри попадения! :) Как изобщо сварваш да твориш, да гледаш Ивка и да готвиш винаги такива вкусни и трудоемки неща:) Браво на теб!

    ОтговорИзтриване
  6. Тези сърца направо сияят! Винаги успяваш да ме удивиш! Ти изобщо спиш ли?! Кога намираш време да правиш всички тези прекрасни неща и да се изявяваш в кухнята като майстор-готвач?! Всичко, което си подготвила и изглежда страхотно!

    ОтговорИзтриване
  7. Спокойно,от време на време и спинкам!Хихихихиххих,а така искам да не спя,а да се занимавам с разни нещица!А Ивка вече е голяма и сама се гледа от време на време!Много ви обичам!

    ОтговорИзтриване
  8. Браво, Силве! Ти си като една работлива пчеличка. :) Всичко е страхотно!

    ОтговорИзтриване
  9. Много ми харесаха майсториите ти. Рамките носят много пролетно настроение :)) Ароматът на месеницата я усетих чак тук, в София :)))

    ОтговорИзтриване
  10. Силвенце, всичко което си ни показала е прелестно красиво.
    Сърчицата, близалките, ключодържателите, рамките, гозбите, всичко е направено с много вкус и голяма доза любов :)
    Прегръщам си ви :)

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog