Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

четвъртък, 17 ноември 2011 г.

Малкия принц и неговата роза

Подаръче за нашият летящ приятел Ники :) За мен той е малкия принц от Казанлък :) Розата е от филц,изрязах листенцата и ги заших,напълних шишето от вино с макарони и елда и поставих розата вътре :) А картичката е в тон :) А тортата,снимката отново е с голяма резолюция и ще видим как ще я покажа :)






честит рожден ден :)

2 коментара:

  1. Силвенце, за пореден път се убеждавам че имаш златни ръце.
    Розата е като истинска, страхотна е, браво на теб.
    А картичката допълва чудесно розата.
    Сигурна съм че рожденика е останал очарован :)
    Прегръдки от мен :)

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна идея! Нямам търпение да видя каква е тортата (май не си успяла с резолюцията, защото още я няма). Как си я направила тази роза да изглежда толкова естествено?! се чудя и се мая... И като цяло идеята е страхотна - роза в бутилка с макарони (само си признавам, че елда незнам какво е?!). Златни ръце имаш и невероятна фантазия!

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog