Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

сряда, 30 юни 2010 г.

Врани неразбрани

Получих си наградката от Врани Неразбрани-сладките цветчета,ръчно плетени.Невероятни са,избраха мен,подариха ги на мен и сега ги приших на рокличката на моята принцеса Ивайла,сложих цветче и на фибичка,като малко бижу в косичките й,бяла рокличка направена от мама,с вълшебни цветя от Врани Неразбрани....

7 коментара:

 1. Ама голяма сладуранка е :) Като малка сладка принцеска е с тази хубава рокличка.
  Прегръщам ви и двете :)

  ОтговорИзтриване
 2. Много , много сладка госпожица!Роклята е станала прекрасна!Браво на теб, много идейно и красиво приложение на тези страхотни цветя!

  ОтговорИзтриване
 3. малка кукла,и мама е страхотна-какви неща прави-красоти

  ОтговорИзтриване
 4. Прекрасна малка кукличка.
  Браво на мама, че е ушила такава красива рокличка. Цветенцата са намерили чудесно приложение.

  ОтговорИзтриване
 5. Прелестна малка принцеса си имаш и много добре си приложила придобивките си :)

  ОтговорИзтриване
 6. Да ти е жива и здрава и все такава слударуна! Такава кукличка е дъщеря ти с тази рокличка, а цветчетата са като черешката на тортата!

  ОтговорИзтриване
 7. Силве, няма по-голямо съровище от това , нали?! ПожелаваМ си го в най-скоро време, до тогава ще се радвам на чуждите :))). Малко слънчево цветче - нека много те радва и все така да свети :)

  ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog