Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

сряда, 6 октомври 2010 г.

Кой ще дойде в Стара Загора?

Милички последно да ви попитам и да знам,да не някой да е пропуснал,да не е разбрал и т н...На 9 октомври на Старозагорските мин. бани ще може да се видим,само трябва да стигнете до Стара Загора от там аз поемам нещата!!!Цената на нощувката е 12,50лв!Подробностите тук.Всички май са заети,до сега само Румолина,Рени,Мими,Ади и Веселина Костадинова потвърдиха,че ще дойдат,хайде ако има още някой да ми пиши на siskus@data.bg.

4 коментара:

  1. Съжалявам, от Стара Загора съм ,но съм на работа до 22ч. и няма как да дойда.Иначе много ми се идваше...

    ОтговорИзтриване
  2. Съжалявам! И аз съм от Стара Загора, но ще отсъствам от града на тези дати! Би било чудесно иначе да се срещнем!

    ОтговорИзтриване
  3. Ние почти бяхме тръгнали с единия крак, но след като така рязко захладня, се отказахме. С нащата ветровита кола и с 2 деца на борда... Но на пролет може да направим втори опит :).

    ОтговорИзтриване
  4. Миличка така ми се искаше да дойда,но дечко е болна на антибиотик ,нашият татко е на работа вечерта,а през деня имаме пейнтбол и всички ще са заети та няма как.Много съжалявам,чаках до последно,за да видя дали ще се променят нещата,но това е.Целувки пък се надявам догодина да успеем с малката да дойдем да ви видим независимо дали ще е среща или просто ще ви дойдем на гости в Стара Загора:)))

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog