Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

четвъртък, 16 септември 2010 г.

ПРОМЯНА !!! НОВА ЦЕНА - 15лв !!! НОВА ДАТА - 9 октомври!!!!Картичкосладурска среща в Стара Загора

Здравейте мои милички картичкосладурки,мои приятелки,всички които ме познавате!Промяна в плана,срещата трябва да се състои седмица по рано на 9 октомври 2010г. събота!!!!Цена се променя,защото говорих с някои картичкосладурки и идва много като парички,за това се плаща само нощувката 12,50лв и за превоз до баните 2,50лв,общо 15лв!!!На свободна консумация ще сме,хайде милички дано така стане по леко,че да се видим!Доно да не съм объркала на някой нещата,но не можем да сме на друга дата,съжалявам...Всеки да се чуства поканен,дори и тези които не правят картички,а правят куклички или готвят или просто искат да се срещнат с мен!!!!!!Ще е добре да знам поне седмица преди събитието кой ще дойде за да уточня бройката за нощуване,пишете ми на siskus@data.bg ако нещо съм пропуснала и ако имате въпроси.Имам и вивателски номер с безплатни минути към Вивател и БТК пратете ми номера си и аз ще ви звънна,дори и домашен да е!Ще се радвам да се видим,много,много!!!!Целувки и сладки сънища!!!!

8 коментара:

 1. Идеята ти е страхотна Силвенце, дано повечко от творящите да имат възможността да дойдат на събирането :)

  Прегръдки и целувки от мен :)

  ОтговорИзтриване
 2. Privet ot edna Starozakorka....super ideja, za suzhalenie ne moga da si doida do SZ. Mozhe bi sledvashtijat put ;-)! Gerry

  ОтговорИзтриване
 3. Сиско мила ще се постарая ,но всичко зависи от мъжо:))))Ще гледам да пиша навреме дали идвам:)))

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотно!!!
  Силве, аз чак сега разбирам, че се организира среща. Не зная подробности, но моля да ми пишеш няколко реда за подробности. Предварително благодаря. rumilina@abv.bg

  ОтговорИзтриване
 5. Моля ти се пиши ми подробности.Излизам в отпуск
  Бих желала да дойда.От Варна сьм.
  ra _mi@abv.bg

  ОтговорИзтриване
 6. Запис и от мен,но без приспиване.В колко часа е срещата?

  ОтговорИзтриване
 7. Rumilina писах ти на пощата!

  Раче на теб не можах,нещо ми дава грешен емейл,пробвай пак.

  Рена естествено,че може без приспиване,хих хиххи не се знае и дали всички изобщо ще легнем,може да си говорим до сутринта!!!!

  Хайде миличките ми,хайде да си се видим!!!!!

  ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog