Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Обичам те!!!

На 22 ноември беше втора ни годишнина от сватбата,колко бързо минава времето.Като вълшебна приказка,любов,топлина....мммм.Сватбата ни беше в стил "традициите не са това което бяха",без DJ,без чупене на чаши,без пилета и торти,без кръшни хора,всичко беше както двамата искахме,дори халките ни са .Подписахме в ресторанта,ресторант "Августа Траяна",където организирах и Картичкосладурската среща.Гостите ни се наспинкаха,закусиха и всеки беше с усмивка на лицето.
Нашата маса,масата на младоженците,ние с всичките ни приятели.В другата зала бяха възрастните.







Направихме си снимка и с Ивка,бременна бях в 5тия месец.

Кошничките с орхидеи аз си ги направих и букета също,поискаха ми прекалено много парички за тях и то в деня преди сватбата.

Към края на вечерта се поуморих,е няма начин като продължихме да сутринта.

Дори и халките ни са различни,бях си наумила,че някой ден ако се омъжа ще нося халката и на любимия си и ето,така е,моята халка влиза в неговата и двете правят едно цяло.



А сега и как отпразнувахме замесих хлебчета от ленено брашно,цариградски кюфтенца,салатки и десерта шоколадово сърце със малиново сладко и орехи.Специално за повода си купих тавичката във форма на сърчице,тортата беше...мм.ммсладка като любовта ни...мммм,.......


Малко дълго стана,но няма как и за това да не ви кажа!!!!На 20 ноември спахме на палатка на Бузлуджа,поляната над хижа Тонзос в Стара планина,бяхме на рожден ден на Ники,приятел на Радо,само парапланеристи,направих голяма торта и му заших голям пуф за сядане пред компютъра.






Ивка и рожденника се радват на тортата,на тортата пише Yahoo,прякора на рожденника.

Беше пълнолуние,перфектната лампа за такава голяма поляна.

Налетяха се,цял де,слънчев и топъл.

На края останахме само ние тримката и рожденника,Ники ни направи невероятната снимка!!!

Дано ви беше интересно!

9 коментара:

  1. Честита Годишнина, Силви! Все така приказна и силна да е любовта ви, винаги топлина да ви обгръща, а прекрасното слънчице Ивка да ви е жива и здрава и много, много да ви радва!

    ОтговорИзтриване
  2. Честито и от мен, Сиско,желая ви такава гореща любов да ви сгрява цял живот, а детенцето само радости да носи! Ама вие сте били точно над мястото, където живея - с.Крън. Да съм знаела да изляза и да погледна към небето! Целувки!

    ОтговорИзтриване
  3. Честито! Желая ви любов и безоблачни дни.

    ОтговорИзтриване
  4. Мила честита ви годишнина:)Пожелавам ви толкова щастие,колкото могат да понесат сърцата ви и толкова любов колкото никъде не може да се побере:))))Толкова сте ми сладички;)))Прелестни сте били на сватбата:)))))Халките,букета всичко е супер:)))Много си красива:))))Радвам,се че сте си изкарали супер и на годишнината и всичко изглежда адски вкусничко:))Поздрави на мъжо,целувки за малчуганката ;))Обичайте се както в сватбеният ден:))

    ОтговорИзтриване
  5. Силвенце, миличка, първо да ви честитя годишнината, желая ви още много години да се обичате все така силно :)
    Всички приготовления за годишнината и за рожденния ден са страхотни, браво на теб и на твоите сръчни ръце!
    Много хубави снимки, последната е чудна просто :)
    Прегръщам ви :)

    ОтговорИзтриване
  6. Честита годишнина, Силве! Още много, много години семейно щастие! :)

    ОтговорИзтриване
  7. Много щастие ви желая и сладки(като тортата)моменти!!!Живи и здрави да сте и Ивче да ви радва!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Силве, съвсем случайно попаднах на блога ти :) Няма да е зле да се представя.. Надя - не знам дали се сещаш, учихме заедно :) Не съм те виждала, откакто беше бременна. Поздравления, имаш едно страхотно ангелче :) Няма да изпадам в подробности, исках само да те поздравя :)

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog