Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

петък, 4 юни 2010 г.

Вкъщи












Обичам да съм си вкъщи,в моята крепост кухнята.Постоянно нещо забърквам сладичко,замесвам тестеничко(но вкусотиите си само ги опитвам,че килцата са ми много зор),абе задължително гледам да има първо,второ и десерт.За повечето от идеите благодаря на В кухнята на моето семейство и Тайната на нашата вечеря.Когато днес сутринта прегледах блогчетата на вас мои сладки картичкосладурки,видях и новото предизвикателство на Creative Кухнята.Ммммм,веднага започнах,направих попарка на буболечето и цял ден на масичката на компютъра,че по висока майсторя,а лечето помага ли помага,ама какво да се прави.Мнооого съм доволна,много!!!В печката се пече месеничка,доста ще се по пече,а аз дори успях да замеся и истинкска,мерак!И буквичката на Ивка е посредата,ами как няма като тя го мачка това тесто!

20 коментара:

  1. как си е направила тази картичка...изпипан всеки детайл,направо ме отказа аз да правя...страхотна се е получила,а питата направо ще избяга ,как е излязла хубаво от тавата ..мммм

    ОтговорИзтриване
  2. Очень интересная открытка!
    Она объемная, много красивых деталей , вещей!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Леле, леле! Как се възхищавам на търпението ти да направиш всяко мъничко детайлче! А на надписа Tefal на тигана искрено се усмихнах:) Как се сещаш за всичко само! И за метличката и лопатката и кошчето.. и черпаците и гювечетата от мъниста. Страхотно е всичко!:))))

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. Мила невероятна картичка:)))Все едно съм в истинска кухня:)))А месеницата изглежда толкова вкусна,че ми иде да си отчупя и да си хапна,но само ще погледам(хихи..)Поздравления за двете творения и да нацелуваш малчуганката задето е помагала на мама,за да станат нещата толкова хубави:))))

    ОтговорИзтриване
  6. Лелеле,истинско бижу си сътворила!Прекрасна е!БРАВОООО:)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Много прецизно си изработила всеки детайл.
    Разкошна кухня се е получила.БРАВО!!!
    Адмирации:)

    ОтговорИзтриване
  8. Сладурки сте,сладуркиии!

    ОтговорИзтриване
  9. Хей... симпатична, весела, лъхаща на сладък аромат е кухнята ти! Поздравления за търпението и сръчните ръце, Силвия!

    А питата е разкошна!

    Сърдечни поздрави и пожелание за усмихнати, ведри и спорни юнски дни :-)))

    ОтговорИзтриване
  10. Страхотна картичка и страхотна питка! Възхищавам се на търпението ти да изпипаш така детайлите и на прецизността. Много настроение има в тази кухня!
    Поздрави и много усмивки!

    ОтговорИзтриване
  11. Благодаря,вече започвам да се изчервявам!

    ОтговорИзтриване
  12. Малееее , тя като истинска кухня ! Как успя да я изпипаш така , чак ми се прииска да вляза да забъркам нещо !Прекрасна е !

    ОтговорИзтриване
  13. Страхотно творение!
    Всичко останало е казано по-нагоре :)

    ОтговорИзтриване
  14. Разкош гледам я повече от минута и пак я гледам

    ОтговорИзтриване
  15. Ехаааааааааааа, как си я направила само! Всеки изпипан детайл! Човек може да я гледа 10 минути и след това пак да намери нещо, което не е видял. Стахотно е!
    Рали

    ОтговорИзтриване
  16. Сиси, ти си страхотна, как успя да направиш тази красота.
    Прекрасна е, всеки детайл е страхотен.
    Браво на теб, браво и за търпението ти :)

    ОтговорИзтриване
  17. Рали го е казала съвсем точно,
    и това, което аз ще добавя е - ако наградата полети към теб, ще ръкопляскам с две ръце!

    ОтговорИзтриване
  18. Кухнята е великолепна. Много ми харесва цялата. Всичко си направила като в истинска кухня. Страхотни са всичките малки елементи.
    И питката ти е чудесна.

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog