Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

четвъртък, 10 юни 2010 г.

Нефритена орхидея








Моята приятелка Жени,утре открива красиво местенце за глезотийки на тялото.Знам само,че имало нефритено легло за масажи,лечебни камъчета,капки на Д-р Бах.Трябваше бързо да спретна със сръчните си ръчички нещичко,за да и е там при нея и за да отбележим едно ново начало.Гледах,ровех се и единственото подходящо беше Нефритената орхидея!Използвах за рамката кутия от бонбони "Mersi" с отворен капак,канап,картон,а орхидеите-бавно и славно изрязвах,напасвах,рисувах,оцветявах,лепих,но съм изумена от крайния резултат!Най-горната снимка е на истинска Нефритена орхидея.Дано и хареса!Малееее,лягам,ама то 4 часа!Поунесла съм се....хих хиии...само шест часа,утре лечето-буболечето ще ми вземе акъла!!!

8 коментара:

  1. Ох милата тя, толкова си се постарала и до толкова късно :)
    Резултата поне е страхотен, орхидеите изглеждат почти като истински, браво на теб :)
    Хубав ден ти желая и дано буболечето да ти остави поне малко акъл (хиля се) :)

    ОтговорИзтриване
  2. Орхидея потрясающая!!!
    Работа замечательная, очень красивая!

    ОтговорИзтриване
  3. в първия момент си помислих че е хербарий,после се вгледах ии разбрах,страхотно си се справила

    ОтговорИзтриване
  4. а аз помислих, че си сложила истинско цветенце :)) и почнах да търся има ли си резервоарче за водичка и така гледайки, видях колко старателно си изрязала листенце по листенце, после си ги оцветила...ох направо доста си си поиграла :))))
    страшна си!

    ОтговорИзтриване
  5. Картичката ти е прелестна, орхидеята е като истинска!

    ОтговорИзтриване
  6. Много красива орхидея, Сисе! Чудесна е - като истинска е, и наистина доста труд си вложила в тази картичка! Но всеки детайл по нея си струва!

    ОтговорИзтриване
  7. О, страхотна орхидея - като истинска е! Дано ий потръгне толкова красиво и на приятелката ти!

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog