Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

вторник, 21 септември 2010 г.

Arcadia

Кой още си няма картичка,Гери!Душица обичаща небето,волна като птица със своя самолет,има си и конче,мнооого сложна порода,мечтае и обича!!!Гери,картичката е за теб,различна,цветна,цветовете на земята,на гората,на топлотата!Чакам ти адресчето на siskus@data.bg!!!Не си мислете,че съм приключила с картичко-портетите за картичкосладурките!!!!Ще участвам и в предизвикателството на CPS 185.


Доста неща се случиха и трябва да ви се похваля!Получих най-красивата пеперуда,красивичка,синичка....невероятничка,пеперудка нарисувана от Миленка,благодаря ти много,много!!!!Получих и нещицата си от най-най-най готините магазинчета Двете елши,Greta's art и Хобисимо!!!Доста почаках нещицата,но си заслужаваше!!!

Greta's art,имам и подаръчеХобисимо,пак с подаръчеДвете елшиБяхме и с караванката на Сопот,Родо да лети,а ние с Ивка да берем цветя!Много хубаво,есента вече се усеща,ореховите листа почти изпопадали,хладен ветрец от планината,студени нощи....много хубавко ни беше!

Намерих в караванката парашутистката кожена каска на дядото на Ивка,хих хихии,цял ден си я слага!На следващия ден намерих на татито и чука,правен по трудово в училище,хайде цял ден чука орехчета!Радо в полет с три птички!!!Снимка по време на полета му,ние сме някъде там,много малки!!!Доста височко!Буболечето се бори с раничките на крилата!Качихме я на трайк,нищо че беше на ремарке!Ех,ех....хайде милички лягам,че стана 5 часа докато напиша,публикувам снимки,прегледам...лекичка и мекичка!!!!

4 коментара:

 1. Силвенце, картичката е прекрасна, в много хуабви цветове.
  Чудесни снимчици си публикувала.
  Весело е било отново :)
  Прегръдки от мен :)

  ОтговорИзтриване
 2. Ураааа, имам си страхотна картичка!!! Силвенце, благодаря ти от сърце, миличка! Просто е страхотна и много, много ме зарадва!

  ОтговорИзтриване
 3. Силве мила страхотна картичка и си си поръчала много хубави нещица:)))Мъничката е бонбон:))))

  ОтговорИзтриване
 4. Силве,радвам се, че си получила картичката;)

  А тази, която си направила за Гери е много хубава.Прекрасни цветове,есенна и топла.

  Ама това твойто буболече е супер сладко:) Да ти е живва и здрава.

  ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog