Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

четвъртък, 23 септември 2010 г.

Kokorka

Kokorka,мило и ученолюбиво момиченце,което намира време и за прелестни картички!!!!Взима си изпитчетата и е като пчеличка трудолюбива!!!!Миличка картичката е за теб,топли цветове и слънчево настроение-това си ти през моите очи!!!!Пиши ми на siskus@data.bg за да ти я пратя,тя си е твоя!!!Ще те чакам и на срещата в Стара Загора!!!!Ще участвам в CardPatterns Sketch #82.

8 коментара:

 1. Силве, много хубава, есенна. Много приятни цветове.

  ОтговорИзтриване
 2. Много е хубава. Топла и есенна.

  ОтговорИзтриване
 3. Сисе, чудна картичка! МНого добре си интерпретирала скеча! Браво!:)

  Миличка, много ти благодаря за моята картичка! Вече я държа в ръце и не мога да й се нарадвам! :) А пък стихчето, което си съчинила е така затрогващо! МНого, много ме зарадва! Ти си страхотен слънчев човек, Сиси:)
  Гуш!

  ОтговорИзтриване
 4. Ооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!! Направо ще се разплача... Аз съм толкова несериозен човек, захващам се с нещо и после месеци наред не се връщам към него, обаче заради хора като теб дори да не правя никакви картички, все пак всеки ден, когато мога, поглеждам кой какво е сътворил... И не коментирам винаги, просто защото сред толкова прекрасни неща няма как да се намерят подходящи думи за всяко едно от тях. Както и сега нямам думи за моята - ще кажа само, че ОБОЖАВАМ топлите цветове и тази картичка си е наистина МОЯ! (сега си стоя сама в стаята и се смея на глас от кеф - абе по-скоро някакви писукания се чуват, хихи)

  ОтговорИзтриване
 5. Сиско миличка сладичка:)))Картичката е супер:))Успех в предизвикателството:)

  ОтговорИзтриване
 6. Силве, много хубава и топла - като настъпилата есен.

  ОтговорИзтриване
 7. Силвенце, чудна картичка си направила. Много е красивичка и миличка.
  Честито за новия облик на блога ти, изглежда прекрасно :)

  ОтговорИзтриване
 8. Beautiful card! Love the colors. Thanks for playing along with us at Card Patterns.

  ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog