Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

понеделник, 27 септември 2010 г.

Картички за магазинче III

Обичам неделите,тогава Радо почива,спинкаме до късно,буболечето цял ден ходи по корема на тати,правя вкусен обяд....мммммм неделя,ден за заслужена почивка.Вечерта милите ми душици заспаха и аз се оттеглих в разхвърляната си бърлогичка....резултата е изумителен,девет картички за четири часа и както винаги се съмна!

8 коментара:

 1. Ехееее, пак си се трудила до 100 часа.Направо ме разбиваш Силве. Прекрасни картички, какво да кажа!

  ОтговорИзтриване
 2. Браво,Силве!Прекрасни картички си сътворила.

  ОтговорИзтриване
 3. Сиско мила всички са страхотни:)))Идея си нямам кога си почиваш обаче се справяш много добре с всичко:))

  ОтговорИзтриване
 4. ехааа много са хубави всички,
  особено много ме впечатлиха дима на локомотива и нападалите листа от роза. Много оригинално, някой ден ще го ползвам ако позволиш:)

  ОтговорИзтриване
 5. Имам да ти казвам няколко неща :)
  Първо, гледах ти и предните постове - тия картички далеч не струват два лева, а минимум 4-5! Защото са уникални, правени с любов и много всеотдайност и не на последно място - прекрасни :)
  Второ, погледнах и снимчицата на работното ти място - ето това е мястото на творец! При мен също е нещо подобно, а майка ми като бях по-малка постоянно ми се караше да правя каквото и да било по на чисто, но в последствие сама се успокояваше, че творческият хаос е неизбежен... Честно казано, на мен си ми е доста уютничко така :)
  И трето - осъзнах, че не съм го казвала още и съм сигурна, че няма да съм първата, но държа да се възхитя и на глас на сладкото ти семейство! Пу, да не ви е уроки, ама не мога да не кажа - такава сладка дъщеричка имаш и сте толкова прекрасни на всяка снимчица, а как хубаво си ходите семейно на туризъм... :) Иска ми се на всеки пост на всекиго да коментирам, ама явно ще е така - по един дълъг коментар от време на време :) Бъдете здрави и щастливи и си пожелавам и аз да имам такова лъчезарно семейство в бъдеще :) Целувки!

  ОтговорИзтриване
 6. Силвенце, осъмнала си пак, не пак майче е отново :)
  Но за сметка на това си създала толкова красиви картички.
  Първите картички са много хубави и нежни.
  А детските колички и локомотивите са прелестни.
  Гушкам ви силно :)

  ОтговорИзтриване
 7. Всички картички са прекрасни, но най-много ми харесват детските с количките и локомотива.
  И аз като Dorka Kokorka смятам, че доста си подценила труда си. Картичките ни струват повече.

  ОтговорИзтриване
 8. Deine Babykarten sind so süß! Tolle Idee mit der Lokomotive.
  Danke für´s mitmachen bei meinem Candy und für´s verlinken.

  Kreative Grüße
  Mel

  ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog