Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

понеделник, 9 август 2010 г.

На язовир Тракиец

Небето беше невероятно,през целия път се менеше,красота.Пристигнахме късно на язовир Тракиец,Хасково.Там Фирма Техко(магазини за авточасти) беше поканила от цялата страна своите служители и тези които работят с авточастите им(моят любим имат сервиз на BOSCH,за това бяхметам).Организирано беше състезание по риболов с награди,но така като на шега,имаше и хапка и пийка.
Ето така бяхме се разположили,две караванки с масички отпред,студена биричка и мноооого слънце!Чипа,чипа,чипа.....голям кеф!!!Колко малко трябва да е щастлива,с мама и тати и малко вода!В мама е най-хубаво!На мама душичката,от около два месеца си хапва с виличка,вечер задължително салатка си боцка,сутрин попарката с лъжичка,колкото успее,важно е мерака!


След добро похапване идва ред и на биричка преди обеден сън.
Целува кукличката си Ана,от както и я направих за рожденния ден е винаги с нея,тук я целува!Вече сме си вкъщи.Много и се спинка,едва махнахме бубите от пръстчетата,т.е. изрязваме нокътчетата,хих хихи сънчо!

7 коментара:

 1. Много весели снимки! Малкото бубулече е просто абсолютното сладурче - русичка, със сини очи и пленителна усмивка! Да ти е жива и здрава!
  Ама защо не сложи повече снимки на двете ви заедно? Много сте сладки като сте двете!

  ОтговорИзтриване
 2. ох,каква ми е сладичка,бубка мъничка!Да е жива и здрава и много да ви радва

  ОтговорИзтриване
 3. Да ти е живо и здраво слънчицето!!!А вие много щастливи с нея!

  ОтговорИзтриване
 4. На леля златото:))))Много сте ми хубавки и сте направили прекрасни снимчици:))Браво на детенце за дето се храни само:))))Да я нацелуваш :)))

  ОтговорИзтриване
 5. Страхотен разказ и много красиво място.
  Пожелавам ви чудесна нова седмица на всички!
  Поздрави и прегръдки,
  рару

  ОтговорИзтриване
 6. Прелестни снимчици. Така ви се радвам като си ви гледкам.
  Много сте ми хубавки :)
  Сигурно сте си изкрали много хубавичко :)
  Прегръщам ви :)

  ОтговорИзтриване
 7. ;много хубавичко сте си прекарали времето през почивката/

  ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog