Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

вторник, 10 август 2010 г.

ЗлатоенаЗлатоена,усмихнато и миличко личице,което има не само златно име,но и златни ръце.Весели картички,гривни от малки скъпоценности,ценни идейки за направата на разни нещица.Има си писи,много са сладки двечките!Скъпичка пиши ми на siskus@data.bg за да ти пратя картичката!Като малко сърчице си с панделка сред много шарен свят създаден от теб!

8 коментара:

 1. Силвенце, прекрасна картичка в много хубавки пъстри цветове си направила.
  Много е миличка и хубавка.
  Златинка е на море почти до края на месеца, така че ще трябва да почакаш с пращането.

  Изпращам ви много целувки и прегръдки :)

  ОтговорИзтриване
 2. Чудесна е! Свежа и цветна, но с акцент сърчице, за да се подчертае и доброто чувство!

  ОтговорИзтриване
 3. Толкова много ти благодаря!! Уникално мил жест, а картичката е просто прекрасна, безкрайни благодарности за времето и вниманието, което си ми отделила!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Много свежи цветове и перфектно съчетани. Чудесна картичка мила. Сигурна съм ,че не само на Златоена ще и хареса , а на всеки който я види.

  ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog