Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

петък, 20 август 2010 г.

Simonne

Доста е късно,дори трябва да кажа,че е доста рано,защото е 5 без 15,но когато музата дойде няма спиране,сега ще ви покажа колко много неща направих за четири часа!

Картичка за Симона,душичката която е на 17 години и е от Сливен,картичка като дъгата!
Картички Dove,шаренки,пъстрички,създадени с много любов!Пиши ми на siskus@data.bg за да си е при теб!

Мария има рожден ден,сладката дъщеричка наАди,мъничка душичка!Ади да ти е здравичко и палавко детенцето,усмихнато и щастливо!!!!!Уших тази рокличка за нея,направих и картичка,утре ще пътуват към вас,не мога да чакам 1 седмица докато се върна от Доспат,затова ги публикувам!Целувкииии!Чакам снимка с рокличката!
И още една картичка за милата и добродушна дама,от която си купувам копчета,макарички,иглички,панделки.....Винаги е толкова добричка,разпитваме какво новичко съм направила,радва ми се и онзи ден,ей така я попитах няма ли скоро повод да я изненадам с картичка и тя се подсмихна и каза,че е далече рожденния и ден,но не повярвах,пак я попитах и ми каза,че е на 27 август!!!!Каква интуиция имам само!!!!Ще помоля някой да и я занесе,защото ще съм на Доспат!Хайде милички мои картичкосладурки,не плачете,утре ще имам време да си прочета милите думи от вас,ще си мисля за вас и който има Вивателски номер или на БТК,а двете заедно вече са Виваком, да ми го напише на siskus@data.bg,че имам много безплатни минути,малко покрай буболечето го забравям,но все някога ще се чуем!!!!!

ОБИЧАМ ВИ!!!!!

14 коментара:

 1. оХ, Мила Силве ...,нямам думи ..с които да ти кажа колко много ме трогна отново,Роклята е страхотнааа....Много ти благодаря,много целувки от мен и Мария на Ивчето и на теб!Страхотна си...колко много хора правиш щастливи!
  Приятно изкарване на Доспад!

  ОтговорИзтриване
 2. Милата Силви!!! Ти си невероятен човек! Толкова позитивност , която си събрала май досега не съм срещала! Всичко което правиш е прекрасно, колко много хора зарадва само....с твоята усмивка и лъчезарност!
  Желая ти приятно изкарване на Доспат, прохладно и хубаво време, много емоции....и ако знаеш с какво нетърпение те чакам да се върнеш и да зърна следващия ти пост със снимките и впечатленията....!
  Целувки за теб и бубулечето...

  ОтговорИзтриване
 3. Силви, картичките са страхотни! А рокличката на принцеската Мария е невероатна! Да е жива и здрава малката рожденничка, да е на мама радоста и на тати гордоста!
  На Ивчето, на теб и на всички, които ще бъдете на Доспод, желая почивка изпълнена с незабравими мигове! Ще чакам снимки!
  Поздрави и целувки: Мими

  P.S. Имам Вивиком домашен телефон: 02/9962196

  ОтговорИзтриване
 4. Малелеееее:)))Мила страхотни нещица си спретнала:))Влюбих се в рокличката за малката сладурка:))))Браво картичките са невероятни,абе всичко е много хубаво и как си успяла незнам:))))Целувки:)))И приятно изкарване на Доспат:))

  ОтговорИзтриване
 5. Прекрасни са и 3-те картички. Рокличката за дъщеричкта на Ади е много хубавка.Да си изкарате много приятно в Доспат!
  Хубав ден! :)

  ОтговорИзтриване
 6. Кога успяваш да направиш толкова много красиви неща. Много хубави картички и много сладка рокличка.

  ОтговорИзтриване
 7. Силве, ти накара толкова много хора да се усмихнат. И продължаваш да го правиш с такъв ентусиазъм, с толкова много позитивизъм...
  Дано това накара всички ни да се замислим как да бъдем по-добри!
  Желая ти незабравима емоции на приказния язовир Доспат!

  ОтговорИзтриване
 8. Лелееее!!! Нямам думиии!!! Не мога да повярвам! Толкова си милаа!Благодаря тиии!Изящна е!!! ^ ^

  ОтговорИзтриване
 9. Силвенце, душичке мила.
  Отново си стояла до ранни зори да твориш красоти, за да зарадваш Симона, Мария и Ади, и за добродушната женичка при която се отбиваш честичко за да си купиш нещичко.
  Страхотна си. Възхищавам ти се.
  Весело изкарване на Доспат!
  Ще очаквам обаждания :)
  Прегръдки и целувки от мен за вас :)

  ОтговорИзтриване
 10. Просто имаш и моите адмирации!!!
  Картичката(както и другите неща)за неизвестната дама е РАЗКОШ!
  Приятна почивка,аз все нямам време да те чуя!!!

  ОтговорИзтриване
 11. Силви, картичките са страхотни! А рокличката на принцеската Мария е невероатна.Страхотна си. Възхищавам ти се.
  Весело изкарване на Доспат!

  ОтговорИзтриване
 12. Невероятни са се получили всички картички!!! И наистина ужасно много ти се радвам, колко си позитивна! Рядко се срещат хора като теб.
  Весело изкарване на Доспат!
  Рали

  ОтговорИзтриване
 13. И аз много се радвам на духа ти :). Страхотно звучиш всеки път :).
  Прекрасности си натворила пак- поздравления!

  ОтговорИзтриване
 14. Мила Силве ти не спираш и не спираш да твориш, браво на теб. И аз съм във вихара, само че нямам никакво време да публикувам тук. Тези дни очаквай моята изненада :-). Надявам се да ти хареса.

  ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog