Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

петък, 24 септември 2010 г.

Creative

Пристраших се и направих картичка за Светлето - Царицата на картичките!Невероятна и талантлива,пълна с безброй идеи!!!Много ми беше трудно,защото тя е магьосница,но успях,предизвикателството и при Картичкофуриите ми помогна да събера смелост,така като участвам ще си я изненадам.Тя стана мой последовател,което за мен е огромен жест,тя вече ще надниква при мен!!!!

Светле за мен си много чувствена,нежна душичка,обичаща,обичана и всеотдайна към всичко,картичката е за теб....картичка с ухание на лавандула,розов романс и пърхащи влюбени криле....





9 коментара:

  1. Ох, не знам какво да кажа - ако знаеш как ме изненада и трогна! В момента едвам гледам и почти не чета текстовете, за което се извинявам на последните включили се с картички по предизвикателството, но със сигурност ще го направя!, но заглавието ти ме провокира да се опитам да го прочета. Адекватният ми отговор ще бъде като се оправя, сега мога единствено да ти кажа - Благодаря ти от сърце!

    ОтговорИзтриване
  2. Сиско мила картичката е страхотна:)))))Честита нова визия на блога:))Аз до ей сега нямах нет и за съжаление изпуснах предизвикателството,но стискам палци:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Силвенце, картичката ти е очарователно красива. Много ми харесва, чудесна е просто.
    Прегръщам ви :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много красив блог , и красива пак изненада

    ОтговорИзтриване
  5. Чудна картичка, Сисе!Нежна, свежа...

    ОтговорИзтриване
  6. Още не мога да преценя ,но съм под афекта от глупостите тук...

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog