Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

петък, 24 септември 2010 г.

Картички за магазинче II

Все по-късно заспива буболечето,от както се върнахме от Доспат иска да спи при мен,но спасих положението,от седмица и чета приказки и тя заспива в кошарката,прочитам три басни на Ангел Каралийчев,то става 12 часа и отивам да творя.Тези картички направих за магазинчето,където занесох предните(ето тези),вече има продадени за 10лв,като тепърва прохождаща в този бизнес им определих цена 1лв на големите и 0.50лв на малките,ще стигна някога и до повече пари,като задобрея!Но тези ще пусна на 2лв!











Едва ли някоя от вас твори в такъв хаос,добре,че вече съм в детската стая,която още дълго ще си е килер и неремонтирана,че ако трябваше да продължавам всичко това да пренасям в хола...оле мале!!!!Ох,буболечето още не си отваря вратите,че иначе....Посмейте се на творческата ми ниша!

6 коментара:

  1. Силвичка,изпуснах доста тук,нямам време от служебни задължения,но видях тези свежи творения и те поздравявам!Ще се чуем скоро,а ти давай смело!Искам и аз приказкаааа....!
    Творческият ти кът е по-подреден от моя,ако това ще те успокои...!Целувки на буболечката!

    ОтговорИзтриване
  2. Силви, и моето местенце придобива подобен вид в разгара на работата, ама после всичко прибирам, така че си по-собре от мен :).
    А на срещата няма да дойда (искам, но не мога) и ще чакам да чета и да гледам снимки по блоговете на присъстващите.

    ОтговорИзтриване
  3. Миличка много се радвам,че вече имаш продажби и ти пожелавам да станат толкова много колкото картички си оставила в магазинчето:))))Новите картички са страхотни и съм сигурна,че ще се изкупят бързичко:)))Местенцето ти е нормално ако съдя по моят хаос(хихи)Малко ми е по-малка стаята обаче има от всичко в нея:)))Бюрце с моите нещица разпилени навсякъде,играчиците на малчуганка,люлката и столове машината ми:))Изобщо май-съм по-зле и от теб(хихихих)

    ОтговорИзтриване
  4. Силвенце, прекрасни картички си натворила пак посред нощите :)
    Много се радвам за продажбите и ти пожелавам всичките ти картички да бъдат продадени, и то в най скоро време!
    Местенцето ти е разхвърлянко, но съм сигурна че се чувстваш много уютно в него докато твориш :)
    Прегръдки :)

    ОтговорИзтриване
  5. Браво за продажбите, още много хубави картички да продадеш!
    Няма да мога да дойда на срещата, за съжаление! Да кажете едно Наздраве от мен! После ще чакам снимки!

    ОтговорИзтриване
  6. Ееееееееееееееех блазе му на това магазинче- чудесни са!

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog