Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

вторник, 3 август 2010 г.

Къде се изгубих?

Нещо се губя тези дни.Толкова динамична седмица,много срещи с приятели,много гости,много приятни емоции.Отдадох се и на други любими занимания-шиене и разходка със семейството.Първо за разходката,бяхме на Сопот,татито ни да лети в прохладната неделя.През целия ден полъхваше хладен ветрец,слънчо се показваше и скриваше,с Ивка рисувахме,пяхме песнички,миришехме цветчетата.

Показва къде е тати!


Порисува.


Хапват с тати.


Колко малки изглеждат в небето и нашия тати е там.


А за шиенето,от рокля и пола реших да си зашия на мен само пола,а на Ивка рокличка,ето я и нея.Нямах търпение да я зашия,както винаги с няколко разшивания на някои места,но резултата ми харесва.Моята пола обаче няма как сега да ви я покажа,защото сама не мога да се снимам.Сладичка е рокличката,нали????



11 коментара:

  1. Оффф,много е сладка малката:)И рокличката е супер, много й отива!Браво,Силве!

    ОтговорИзтриване
  2. Каква си скопосна мадама :). Чудна рокличка си ушила и с какви закачливи джобчета :). А малката буболечка е манекен за пример.
    Чудесни волни и свободни дни сте прекарали :).

    ОтговорИзтриване
  3. Сиско мила и ти си имаш няколко хобита с които като гледам се справяш чудничко:))))Много е хубаво да имаш повод да отидеш някъде да разпуснеш:))))Малката е просто сладур,а рокличката мммммммм и аз искам една такава:))))

    ОтговорИзтриване
  4. Сладичка е рокличката и пухкавите ръчички и крачета на притежателката й- също :)Да е жива и здрава мама, та да шие още и още :)
    Силве, пу-пу да не ти е уроки, много таланти имаш!

    ОтговорИзтриване
  5. Много е сладка рокличката! Поздравления за уменията! Но и аз да каже, че манекенката е още по-сладичка, невероятна!

    ОтговорИзтриване
  6. Мамина помошница златна!Голяма сладурка,роклята е чудна!
    Прегръщам ви!

    ОтговорИзтриване
  7. Силвенце, така като гледам добре сте си изкрали. Съжалявам само че тук се отбиваш по рядко, но се надявам да ти остава повечко време за в бъдеще, за да можем да се радвам на творенията ти.
    Малката Ивка е страхотна в новата си рокличка.
    Сигурна съм че и полата ти е много хубавка.
    Прегръшам ви силно :)

    ОтговорИзтриване
  8. Рокличката е хубава, но бонбончето Ивка много повече! А и уикенда ви е бил изпълнен с емоции. Радвам се за вас! Поздрави: Мими

    ОтговорИзтриване
  9. Прекарали сте си разкошно, то си личи! Хубаво е, когато се насабират такива дни, а не само скучно сиво ежедневие.
    А Ивка изглежда прекрасно в новата си рокличка, браво на талантливата мама, която я е ушила!

    ОтговорИзтриване
  10. Силве, много сладка рокличка си ушила, ама малката принцеса е още по-сладичка! Пу-пу :)
    А полата ти от същия плат ли е? Ще е хубаво, ако успеете да се снимате така двечките :)

    ОтговорИзтриване
  11. Силвенце, много сладка рокличка на сладичкото Ивче! Чудесно си се справила....Много таланти накуп си събрала, дано и малката е като теб като порасне!
    Получих прекрасната ти картичка и бях толкова щестлива, но не можах да ти отговоря, защото подготвях заминаването на морето....благодаря ти мила! Прегръдки и целувки и на двете ви с Ивче

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog