Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

петък, 6 август 2010 г.

Доника




Скъпичка,направих картичката ти в розово,в бонбонено розово,защото е цвета на влюбените,а чрез теб те си остават така влюбени цял живот.Сватбените покани,които правиш са романтични,нежни,така гальовни един към друг са младоженците,като в приказка.Прелестни са,всяка е малко перлено бижу!Пиши ми на siskus@data.bg за да си я имаш.

8 коментара:

  1. Страхотна е:))Много е нежна :)))Браво мила:))

    ОтговорИзтриване
  2. Много нежна и романтична! Точно като за Доника е.

    ОтговорИзтриване
  3. Много е красива! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Силвенце, много е хубавка, нежничка и миличка, тази картичка.
    Желая ти хубав ден!
    Прегръдки :)

    ОтговорИзтриване
  5. Много сладка картичка. От нея лъха дъх на бонбони и сладост.

    ОтговорИзтриване
  6. НЕВЕРОЯТНА Е!!!!!!!!! Ти си върха! Много много ми харесва. Всеки ден влизам да видиа кога ще дойде моят ред и дали ще ме "улучиш". Направо си в 10-ката. Безкрайно ти благодаря и поклон пред това начинание, с което си се захванала.

    ОтговорИзтриване
  7. Както се казва- ние вече се разбрахме , но и тук да отбележа- ИМАМ си картичка и даже си и апипнах. Много ти благодаря още веднъж Силве. Утре ще я снимам и ще я пусна и в моя блог да се похваля публично :-) !

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog