Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

петък, 13 август 2010 г.

Много,много хубав ден!!!!

Ето ни и нас,мама и щерчица с еднакви роклички,хих хи ха,много ми е сладичка!Не спря да си показва роклята на всеки който я заговори!









Имах и изненадка в пощата,нямам,нямам думи как ми се разтупка сърчицето.Картичката ми от Artwork,прелестна,китна дъхава полянка,детелинки и много благо пожелания!!!!Благодаря ти безценна моя Bearkis!!!!!!



Получих и сърчице,сърчицето на Lara,нежно,мъничко,така крехко и ранимо,обичливо и невинно!!!!Благодаря ти незаменима моя Lara,благодаря!!!!А картичката така малка,а с толкова любов вътре,благодаря!!!!!





Вечерта очаквахме гости,нашите кумове и нали съм си кулинарка направих сърчица със сирене,



а за десерт малинова тортичка.Ивка много ми помага,а и с новата рокличка от баба Пепи в тон с малините.Мамина душичка,колко се увърта и накрая и я дадох.Ето и резултата!

новата рокличка











Но тя настояваше да си хапва и за това свалихме рокличката и продължи да хапва от останалата сметана с малини,сладурче!Салфетката в ръчичка,че се цапа,хапва,маже.....





Милички лягам,че много ми се нанни,хайде лекичка и мекичка!!!!

14 коментара:

  1. Ах, Силве, страхотни стееее. Като ви гледа човек и едно такова слънчево му става. Много да се радвате една друга занапред и продължавай да ни пълниш сърцата с твоите красоти. Красив петък от мен и усмивки :)))

    ОтговорИзтриване
  2. :) Големи сладурани сте, Силве!

    ОтговорИзтриване
  3. Еднаквите рокли са си удоволствие, помня :) Но и тази малинената й стои прекрасно! Виждам, че тортата е станала освен красива, също и вкусна-Ивка много старателно я оценява :) Да сте живи и здрави и двете! :)
    Поздравче!

    ОтговорИзтриване
  4. Мноооооого целувки от мен,поздрави на семейството,много гости и все така красиви тортички и сладки,като вас,двете!!!
    Лече,буболече,само да го докопам....!

    ОтговорИзтриване
  5. Мале,мале:)))))Много сте ми хубавки с тези дрешки :))))Как да не дадешна детенце като така сладичко си хапва:))Бравона малката много добре се храни:))))Всичко е много хубаво,а тортата изглежда толкова апетитно,че ми се дояде чак:))Хубав ден от мен:))

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасни сте! Особено русия мъник, нямам думи! И аз вкъщи имам едно такова сладкишче, само дето е само на 2 месеца и ми е сестричка... Децата са най-хубавото нещо, което може да ни се случи! Целувки от Сливен! :)

    ОтговорИзтриване
  7. Ах тази малка кукла колко е доволна от тортата :-) А идеята за еднаквите рокли е велика, аз съшо съм си мечтала....... и още дори продължавам -да си имам момиченце и да се докарваме еднакво. Чудесни сте. Поздрави.

    ПП. Много хубави подаръци си получила.Браво и на техните майстори!

    ОтговорИзтриване
  8. Сладки слънчица сте и двечките!Снимките са прелестни - толкова обич и нежност предават, а малкото ти съкровище ми идва да го схрускам!!! Живи и здрави да сте всички, и много, много щастливи!

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотни сте, Силве!!!!
    Супер много ми харесахте. И историята и тя е чудесна. Благодаря ти.

    прегръдки,
    Рару

    ОтговорИзтриване
  10. Ах, че сте хубавички с тези еднакви роклички! Пу-пу!
    А пък малиновите сладкиш, рокличка и Ивче са просто прелестни!

    ОтговорИзтриване
  11. Колко сте красиви, уникални с еднакви рокли! Буболечето е много сладко, а ти си се изхитрила - храниш я гола за да не переш :)

    ОтговорИзтриване
  12. Много сте ми хубавки и двечките, много ви се радвам като си ви гледкам.
    Да сте живички и здравички!
    Прегръдки и целувки от мен :)

    ОтговорИзтриване
  13. Страхотни сте и двете. Дето има една приказка напълнихте ми душата с тия рокли. А малката принцеса ядяща крем да я нацелуваш от мене. Толкова е сладка. Чудесна е.

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog