Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

сряда, 18 август 2010 г.

Glitter,glitter all over me....

Краси,"Брокатеното момиче",миличка и сладичка!Картичките и блестят със силата на заскрежени капчици,на слънчеви отблясъци,на щастливи очички!!!Прекрасни са ти картичките,картичката за теб избрах да е с малко бижу,в което съм събрала целият ти блясък,ще се радвам да я харесаш и да си е при теб!





А сега да видите и ние с Буболече Ивче какво си правихме събота и неделя,бяхме на Старазагорските мин. бани.Снимала съм всичко,хотелската част,ресторантчето,градинките,ще ви издам само една снимка обаче,другите когато оформя всичко по нашата "Картичкосладурска среща" през октомври,дано ви съблазни,е през октомври няма да има толкова цветя,но цветята ще сме ние!!!!



Ивка залепна на шадравана с рибките,голяма игра!С нова рокличка е,пареото на Oriflame вече влезе в употреба,хих хихихи!!!!







Докато Ивка се заливаше от смях,на горната тераса обядваха група гърци,когато слизаха я видяха,с тях имаше поп,той я прегърна,благослови я,не спираше да я нарича "Ангел,Божи Ангел",много и се радваха!



В понеделник имахме гости и пак не ми остана време за картичка,защото приготвих типови хлебчета,гьовечета с глупости,макарони със сметана,сирене,шунка,кашкавал и броколи и за десерт къпинова тортичка!








Малко дългичко стана,но не мога да не ви покажа подаръчето на Cattt,то си е при нея,розова торбичка,мини картичка и мече с панделка!







Надявам се ви е било интересно,от утре започвам да събирам багажа,че в събота заминаваме на Доспат за 10 дена,ще ви покажа една снимчица и от там където ще сме (хих хихихии,ако увеличите снимката ще ме видите че мия чинийките на река в ляво). Зелената палатка я заменихме с нова на следващата година,а сега отиваме и с каравана,колко е хубав живота!!!!

11 коментара:

  1. Силвенце, така като гледам не ви е било скучничко.
    Много сте ми хубавки двечките, както винаги.
    Всички гозби изглеждат прекрасно и със сигурност са били много вкусни.
    Подаръчето за Вили е супер сладичко и хубавко.
    Сигурна съм че много го е харесала.
    Ще ми липствате, дано бързо да минат тези 10 дена.
    Прегръдки от мен за вас двечките :)

    ОтговорИзтриване
  2. Забравих да кажа, че картичката за Краси в страхотна, всички детайли които си подбрала допринасят за красотата която излъчва.

    ОтговорИзтриване
  3. Много е хубава картичката!Приятно изкарване на почивката!:)

    ОтговорИзтриване
  4. Силви, прекрасна картичка, в любимите ми цветове! Браво, нямам търпение да дойде при мен и да си я гледкам!
    Малиновата торта изглежда много добре! Давай рецептата де:)(ако не си го направила вече и съм пропуснала?)
    Пожелавам Ви приятна почивка сред природата. И да изпиеш една биричка и заради нас- картичкофуриите!

    ОтговорИзтриване
  5. Мила направо да ви завиди човек(Благородно разбира се:)))))Много ви се радвам буболечето е бонбон и наистина си е Ангел Божи:)))Да си изкарате чудесно на почивката и чакам снимки:)))

    P.S.Сега ще е добре ти да отговаряш на скайпа:))))

    ОтговорИзтриване
  6. Силви, картичката, вие с буболечето, гозбите, подаръчето всичко е прекрасно!
    Пожелавам Ви почивка изпълнена с незабравими мигове!

    ОтговорИзтриване
  7. Силве, постовете ти са винаги много емоционално наситени :). Като един бълбукащ поток си :).
    Големи сте хубавици с Ивче, как да не ви се радва човек :).
    Страхотни подвизи и на кулинарния, и на хартиения фронт. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  8. Като бях дете всяко лято ходехмке цялото семейство на палатка и сега като те чета ми става едно такова мило и носталгично.. :)
    Мила, пожелавам ти да си изкарате страхотно! :)
    А Ивче е такава бонбонка! :)))

    ОтговорИзтриване
  9. Браво, Силве! Картичката е много стилна и красива! А роклята на Ивка е прекрасна! Майстор си!
    И аз искам рецептата за тортата.
    Приятна почивка!

    ОтговорИзтриване
  10. Няма да повтарям писалите преди мен, само ще добавя: И все така да е хубав животът, Силве! :)

    ОтговорИзтриване
  11. Силвенце, страхотен пост си написала, наситен с емиции! Обичам всичките ти писания - зареждат позитимно. БУБОЛЕЧЕТО е страхотен бонбон, прекрасни картичка, гозби, рокличка.....какво още.....ВСИЧКО! БЛАГОРОДНО ТИ ЗАВИЖДАМ ЗА ПОЧИВКАТА СРЕД ПРИРОДАТА.... И аз съм от тези, дето са ходили и са прекарвали много хубаво на палатка, сред природата - с нищо не може да се опише....Различно е от морската почивка....Желая ви хубавио време/не чак толкова горещо, но безоблачно, много усмивки и емоции, незабравими дни......и чакаме снимки!Заради мене може малко повече в рекичка, азовирче - обичам водата!
    Целувки и на двете с Ивчето!

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog