Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

четвъртък, 5 август 2010 г.

July art

Я да видим кой си няма картичка....Юленце ами това е твоята картичка!!!!Обичам да разглеждам нещата ти,различни,в различни цветове,различни форми,можеш да работиш с всеки цвят,материал.Прекрасни са ти нещата!!!Чакам да ми пишеш адреса си на siskus@data.bg.




Мислех да е изненада,но няма да успея да си мълча,ще ви подшушна малко.Тъй като август е месец за почивки,а септември много от вас имат ученици или дечица тръгващи на градинка,реших да ви събера през октомври,може би покрай деня на Стара Загора (5 октомври).Замислила съм да сме на Старозагорските мин. бани,намират се на 12 км от града,в хотел-ресторанта където работи мама,там се запознахме с Радо(майка му беше управителка),там ни беше и сватбата.Местенце на много скъпи за мен спомени,искам с всички вас мои картичкосладурки и сладурки на други нещица да се срещнем там.Има време,ще организирам всичко:превоз до хотел-ресторантчето,менюто на вечерта (мама каза,че няма да има гладни),преспиване и незабравими спомени.Ще снимам хотелчето,стаите,менюто за вечерта ще ви напиша,на човек ще излезе около 30-35лв всичко.Не е много нали?От вас само ще искам да стигнете до Стара Загора!!!!Целувкиии!

5 коментара:

  1. О, много голяма изненада! Благодаря ти! Как пък уцели любимите ми цветове: оранжево, жълто и зелено - страшна си! Целувки!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна си Силве!Стара Загора мисля че е добро място за една такава среща-ЩЕ Е СУПЕР

    ОтговорИзтриване
  3. Много красива картичка. Юлия е наистина е такава ярка и цветна, като картичката, която си направила за нея.

    ОтговорИзтриване
  4. Силвенце, картичката е много красивичка и кипричка. Цветето и листенцата са прекрасни.
    Много ще се радвам да си направим една голяма обща среща, дано повечко от нас да се навият.

    ОтговорИзтриване
  5. Силве, браво, страхотна цветова комбинация! Много хубава картичка!

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog