Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

събота, 14 август 2010 г.

SOS Детски селища

Отдавна искам да помогна на дечицата и ето,че момента настъпи,искам моите картички да им помогнат,искам да им даря усмивка,искам да бъдат малко по-щастливи!Всяка вечер когато гледам рекламата по телевизията,на която дечица ги развеждат в музея и едно от тях заспива в скута на манекена Мама и го намира охраната,направо ми къса сърцето,сега и плача,уфф защо има толкова мъка по света???За това мили мами не се карайте на дечицата си,не ги удряйте,бъдете всеки ден благодарни на Бог,че ви е дарил с най-прекрасното,най-обичащото ви дете!!!Бъдете винаги усмихнати и спокойни,така и дечицата ще са такива,обгръщайте ги с любов,нека правят бели,защото бели правят всички здравички деца,всички щастливи деца!!!!С моите картички и аз ще ги направя щастливи тези сладички деца!Много изчетох,тук и там,но как точно да ги предам,пишете ми на siskus@data.bg,благодаря!!!!!Ще даря и картичките които до сега съм публикувала,тях ги знаете,в архив през юни ,може да ги видите,някои от тях са подарени,но каквото е останало е за дечицата.Хайде прекрасна събота от мен,отивам да си цункам буболечето!















10 коментара:

  1. Страхотни са, Силве!Поздравления! Това е едно прекрасно начинание.

    ОтговорИзтриване
  2. Браво мила много са красиви и ще донесат много усмивки:))Аз преди време изпращах картички за благотворителен базар и силно се надявам да са помогнали,а чувството ,че даваш частица от себе си е просто страхотно:)))

    Хубав ден от мен:))

    ОтговорИзтриване
  3. Ненапразно писах преди време"Силвия-слънце-сърце",много благороден жест!Отдавна се каня за включване в инициативата,ще го уточним,като се чуем...

    ОтговорИзтриване
  4. Ще ми се да помогна с по някое слънчево редче. Ако ти хареса идеята пиши ми колко картички се събират и обещавам по най-бързия начин да измисля послания за тях(даже и други пишещи хора могат да се включат ако имат възможност).Тези деца, трябва да знаят, че с нищо не са по-различни от останалите,които си имат дом и семейства.
    А на теб Сис, целувки и прегръдки за прекрасното начинание. Ще чакам отговор!

    ОтговорИзтриване
  5. Красиви картички за благородна кауза от добро сърце!

    ОтговорИзтриване
  6. Ти си уникално добричка и миличка.
    Сърчицето ти е златно и иска на все да подари поне по една усмивка.
    Поздравявам те за прекрасната инициатива!
    Картичките ти са много хубавки и пъстрички.

    Прегръщам те силно :)

    ОтговорИзтриване
  7. Ти си невероятна. Нямам думи. Не см те забравила скоро ще получиш нещо и от мен!

    ОтговорИзтриване
  8. Прекрасни са. Много нежни и красиви картички си направила.

    ОтговорИзтриване
  9. уНИКАЛНИ СА всички картички! Нямам думи просто! :)

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog