Моята снимка
Здравейте и от мен,казвам се Силвия.Постоянно за нещо мисля и успявам да преобразя крайния резултат.Имам си две момиченца,Ивайла и Виктория,най-прекрасното нещо в живота ми.Имам най-мечтания мъж до себе си.Имам и две монголски джербилчета.Някой ден ще си имам коте Кус-кус и куче Рапан.Обичам да създавам мои нещица,правя картички,шия,плета,рисувам,готвя....Надявам се да ви е интересно!

петък, 10 септември 2010 г.

бебе Додо и ....

От седмица не мога да направя и една картичка,сядам,засипвам се с хартийки,панделки,мъниста и нищо,нищо,а то какво било.....мислила съм постоянно за бебчето Додо!Отдавна искам да зашия бебче на Ивка,за истинско ще поизчакаме още някоя годинка.





Жал ми е за Ана,която заших за рожденния и ден,жал ми е че няма да си играе с нея както преди,но и двамката си ги гушка.



След като Додо беше готов с нетърпение тръгнахме към градинката,че имахме среща с приятелчетата на Ивка и да разходим Додо.



Мъничетата вече не са бебета,а деца!А бяха толкова малки и винаги заедно!







Винаги тримката!!!





Додо е постоянно в ръчичките на Ивка,а тя го запозна с цялата градинка,не остана на някой да не каже,че това е Додо!!



Имам си хубави картички от сладките ми приятелки:

Грета


Маги


и Данка


Благодаря ви милички,вие сте чудесни,вие сте ми много скъпи,мои приятелки!!!Целувам си ви мноооого силно!!!!

11 коментара:

  1. Силве мила куклата е просто чудна:))))Разбирам защо малчуганката е запознала Додо с всички:)))Много сте хубави на снимките,а подаръчетата са просто супер:))))

    ОтговорИзтриване
  2. ЧУдесен е бебешора Додо, и синьокоска също. Умееш много неща и успяваш да предадеш своята емоционалност и на нещата, които правиш. Страхотна си!

    ---
    п.с.
    получих и картичката за малката Лени,
    тези дни ще й я предам!:)
    страхотна си , още веднъж!

    ОтговорИзтриване
  3. О, браво,Силве! Пропуснала съм този ти талат-куклите. Много са хубави и двете. :) Радвам се, че картичката ми ти е харесала. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Силвенце....ама наистина си невероятна майсторица!Чудесни кукли!!!!!! Умееш всичко, всичко ти се отдава с лекота и изпод ръцете ти излизат разни чуднотийки! Мога само да ти ве възхищавам....на идеите, на емоциалността с която ги осъцествяваш и споделяш с нас. В същност ти си един от най-позитивните хора които познавам!
    Поздравления за всичко което показваш, прегръдки и целувки за теб и Ивка!

    ОтговорИзтриване
  5. Пропуснах да кажа.....много се радвам, че картичката ми ти е харесала, а и да не пропусна да кажа, че и тези на Маги и Грета са прелестни!
    Приятна вечер!

    ОтговорИзтриване
  6. Додо е галям сладур, но не по-голям от Ивка! Силви, всичко което правиш и ни показваш е страхотно! Снимките са чудесни! Подаръчетата ти също! Лека и приятна вечер!

    ОтговорИзтриване
  7. Силвенце, Додо е чудесен, браво на теб.
    Страхотни снимки, както винаги вие двечките сте ми големи сладурки :)
    Подаръчетата ти са прекрасни :)

    Прегръщам ви и ви целувам и двечките :)

    ОтговорИзтриване
  8. Силве, Додо е много сладък! Личи си, че си го ушила с много любов! Ана също :) Винаги ви се радвам на снимките, на които сте с (почти) еднакви дрехи, пак сътворени от теб! Вълшебница си ти!

    П.П. Стихчето от Innocence е толкова истинско и прекрасно!

    ОтговорИзтриване
  9. Додо е симпатяга, но Ана обира всички точки! Дано не ревнува. Но все пак конкуренцията е от мъжки пол, така че...:)))
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  10. Голям сладур е Додо :). А ти си изключително сръчна, поздравления!
    Много обичам да чета разказите ти в картинки :).

    ОтговорИзтриване
  11. Сладурчета прекрасни! Да сте живи и здрави и все така усмихнати!!

    ОтговорИзтриване

Любимите ми блогове са...

candy blog